Κορινθία: Μυστήριο με τον θάνατο πρώην μοντέλου - Η οικογενειακή τραγωδία

Η αυτοκτονία του αδελφού της και τα ψυχολογικά προβλήματα

Μυστήριο με τον θάνατο μοντέλου στην Κορίνθο, που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του από την οικιακή βοηθό του. Η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, μετά τον χαμό του αδελφού της, που αυτοκτόνησε, ενώ και η ίδια είχε αποπειραθεί στο παρελθόν να βάλει τέλος στη ζωή της.

Θρήνος στους Αγίους Θεοδώρους μετά τον ξαφνικό χαμό μιας 43χρονης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της από την γυναίκα που τον τελευταίο καιρό τη φρόντιζε. Tη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της και ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα αίτια θανάτου της.

Η αυτοκτονία του αδελφού της και οι δύο απόπειρες αυτοκτονίας 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog, η 43χρονη που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με πολλούς διάσημους Ελληνες σχεδιαστές, είχε έναν αδελφό, ο οποίος πριν μερικά χρόνια είχε αυτοκτονήσει κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας του στην Κύπρο.

Η απώλεια αυτή της στοίχισε πολύ και αρχίσε να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από αυτό το τραγικό γεγονός νοσηλεύτηκε δύο φορές στο ψυχιατρικό ίδρυμα της Τρίπολης, ενώ φέρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, επίσης δύο φορές. 

Την τελευταία φορά πήδηξε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σώμα της. Έκανε πολύωρα χειρουργεία, θεραπείες, αλλά έκτοτε είχε κάποια κινητικά προβλήματα.

Σε όλη αυτή την τραγωδία έρχεται να προστεθεί και ο θάνατος του πατέρα της, πριν λίγους μήνες, και του παππού της πριν τρεις ημέρες. Η μητέρα της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ χθες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η κηδεία της Χ.Π. θα γίνει αύριο, Παρασκευή, στους Αγίους Θεοδώρους στις 1.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top