Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν 20 τόνους καυσόξυλα - Θα τα μοίραζαν σε κατοίκους

«Θα βάλουμε νυχτοφύλακα για να φυλάει τα ξύλα»

Τα καυσόξυλα προορίζονταν για ευπαθείς ομάδες - Βίντεο από ΕΡΤ 

Άγνωστοι έκλεψαν 20 τόνους καυσόξυλα από το Κοινοτικό Δάσος Λιβαδίου, στον δήμο Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Εκπρόσωπος του Δασικού Συνεταιρισμού Μοδίου υπέβαλε μήνυση στο Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης. Όπως είχε ανακοινώσει ο δήμος Θέρμης, κάτοικοι των κοινοτήτων Λιβαδίου και Περιστεράς  μπορούν να προμηθευτούν καυσόξυλα σε χαμηλή τιμή, υποβάλλοντας αίτηση στον δήμο.

Τα ξύλα προορίζονταν για ευπαθείς ομάδες δηλαδή για ανθρώπους που θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν για να ζεσταθούν τον χειμώνα δωρεάν.

Θεσσαλονίκη: «Άκουσα στο ραδιόφωνο πως ο γιος μου ήταν νεκρός»

«Διεξάγεται μια υλοτομία για να τα δώσουμε στους κατοίκους Λιβαδίου και καθώς γινόταν η μετατόπηση, άγνωστοι ήρθαν νύχτα γιατί μέχρι το απόγευμα δουλεύουμε και μας έκλεψαν. Δεν ξέρω πως θα αντικατασταθούν, γίνεται μια διενέργεια από το δήμο μαζί με το δασαρχείο για το πως θα αποκατασταθούν. Είναι μεγάλη ποσότητα αποκλείεται να ήρθε μόνο ένα άτομο, ήρθαν δύο – τρία άτομα σίγουρα και ήρθαν βράδυ. Εικάζω πως το έκανε κάποιος που γνώριζε που ήταν τα ξύλα» είπε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού στο Μόδι και υλοτόμος μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Θα βάλουμε νυχτοφύλακα για να φυλάει τα ξύλα. Δεν κόψαμε τα υπόλοιπα, σταματήσαμε την υλοτομία μέχρι να βρούμε μια λύση» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top