Θεσσαλονίκη: «Άκουσα στο ραδιόφωνο πως ο γιος μου ήταν νεκρός»

Η κατάθεση της μητέρας του 45χρονου που δολοφονήθησε σε ψιλικατζίδικο

Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία υπαλλήλου ψιλικών - Βίντεο από MEGA

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση της μητέρας του άτυχου Μάριου που βρήκε τραγικό θάνατο το Νοέμβριο του 2021, όταν ληστής εισέβαλε στο κατάστημα όπου εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη και τον πυροβόλησε. 

Η δίκη του 27χρονου δράστη ξεκίνησε σήμερα. Την ώρα που το δικαστήριο διέκοψε, ώστε να παρακολουθήσει το προεδρείο και οι ένορκοι το αποκαλυπτικό βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, η μητέρα του Μάριου πλησίασε τον άνθρωπο που βρήκε το θύμα αιμόφυρτο μέσα στο κατάστημα και απελπισμένα ζητούσε να μάθει αν πρόλαβε το παιδί της έστω να ψελλίσει κάτι.

Δολοφονία ψιλικατζίδικο: Μόλις λίγες μέρες είχε στη δουλειά ο 44χρονος

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω»

Στις 6 Νοεμβρίου του 2021 ο 45χρονος πυροβολήθηκε στο κεφάλι από 27χρονο άνδρα που εισέβαλε μέσα στο ψιλικατζίδικο όπου εργαζόταν στην οδό Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Είχε συλληφθεί και ο 36χρονος συνεργός του.

«Δεν είχα την πρόθεση να σκοτώσω, δεν ήξερα ότι το πιστόλι είχε μέσα σφαίρες. Πήγα μόνο για ληστεία. Είχα πάρει ναρκωτικά και αλκοόλ», ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

«Τα ναρκωτικά τα είχα για προσωπική χρήση, τις άλλες κατηγορίες τις αρνούμαι. Δεν ήξερα τι θα γίνει», πρόσθεσε.

Θεσσαλονίκη: Ο ψιλικατζής πάλεψε με τον ληστή

Η σπαρακτική κατάθεση της μητέρας του θύματος

«Μόνο τον γιο μου είχα, ήταν το στήριγμα μου. Από τον καιρό που «έφυγε» ο άνδρας μου, το παιδί ορκίστηκε να φροντίζει τη μητέρα του. Όταν εγώ σηκώθηκα στις 6:30 με 7 με πήρε το αφεντικό και μου είπε ‘Τούλα είσαι καλά;’ Γιατί δεν πήρε ο Μάριος σκέφτηκα και μου είπε ότι τον χτύπησαν. Του λέω σοβαρά χτύπησε; Νομίζω σοβαρά. Φώναζα, έπεσα κάτω. Μου έδωσε στο τηλέφωνο έναν αστυνομικό. Μίλησα με τον αστυνομικό και μου λέει το παιδί είναι σε σοβαρή κατάσταση. Έπεσα κάτω, έβαλα τις φωνές, ούρλιαζα, να προλάβω να πάω να δω το παιδί μου, ήμουν φυτό […] Πήρα ταξί να με πάει στο νοσοκομείο στο ΑΧΕΠΑ».

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο ληστής που σκότωσε τον υπάλληλο στο ψιλικατζίδικο

«Εκείνη την ώρα μέσα στο ταξί άνοιξαν το ραδιόφωνο και άκουσα ότι ο Μάριος μόλις απεβίωσε, φωνάζω ''το παιδί μου''. Έσβησα. Το στήριγμα μου 6 Νοεμβρίου το είχα βαφτίσει, 6 Νοεμβρίου το σκότωσαν». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top