Δολοφονία ψιλικατζίδικο: Μόλις λίγες μέρες είχε στη δουλειά ο 44χρονος

Κι άλλη ληστεία πριν λίγες ημέρες σε γειτονικό κατάστημα  

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Θεσσαλονίκης από τη δολοφονία 44χρονου υπαλλήλου ψιλικών κατά τη διάρκεια ληστείας. Μάλιστα, όπως μετέδωσε η Ραλλιώ Λεπίδου από το κατάστημα ψιλικών, ο άτυχος υπάλληλος είχε πιάσει δουλειά μόλις πριν από λίγες ημέρες! 

Κορωνοϊός: Πέθανε 27χρονη στη Θεσσαλονίκη- Είχε κάνει μία δόση του εμβολίου

Όπως ανέφερε, το μίνι μάρκετ βρίσκεται στην οδό Γρηγορίου Λαμπρακη στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης και ο 44χρονος το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε να δουλεύει στο μαγαζί και μάλιστα μόνο τα βράδια. Ήταν ένας πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος και ιδιαίτερα ευγενικός. Δεν είχε οικογένεια αλλά είχε πολλούς φίλους που τον αγαπούσαν. 

Δήμητρα Ιορδανίδου: Οι γονείς της δώρισαν τα μάτια της

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες λίγο πιο κάτω από το σημείο της δολοφονίας, άλλο ένα μαγαζί, take away,  μπήκε στο στόχαστρο  κακοποιού. Με τον ίδιο τρόπο και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του άρπαξε το ταμείο και εξαφανίστηκε χωρίς να  βρει  αντίσταση.

Έγκλημα Βόλος: Μαχαιρωμένη βρέθηκε 75χρονη σε υπόγειο 

Σήμερα όμως μην υπολογίζοντας την αντίδραση του  αδίστακτου κακοποιού ο άτυχος Μάριος προσπάθησε να σώσει τα ταμείο του μαγαζιού,  με τίμημα τη ζωή του, για  μεροκάματο 20 ευρώ...  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top