Έγκλημα Βόλος: Μαχαιρωμένη βρέθηκε 75χρονη σε υπόγειο 

Στο φιλικό της περιβάλλον στρέφονται οι υποψίες για τον δράση   

Το πτώμα μιας 75χρονης γυναίκας, η οποία αγνοείτο από την Πέμπτη, βρέθηκε στον Βόλο, με πέπλο μυστηρίου να καλύπτει την υπόθεση της δολοφονίας της.   

Βόλος: Τσακώθηκε με τον δίδυμο αδερφό του και τον μαχαίρωσε στην κοιλιά

Όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η ηλικιωμένη είχε οικονομική επιφάνεια και ζούσε σε διαμέρισμα με τον μοναχογιό της. 

Το πρωί της Πέμπτης εξαφανίστηκε κάτω από περίεργες συνθήκες. Έλειπαν μόνο τα κλειδιά της, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκαν και τα δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε. Σήμερα το μεσημέρι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο της πολυκατοικίας,  σε αποθήκη. Είχε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό, το πρόσωπο και το θώρακα. Μάλιστα ήταν σκεπασμένη – τυλιγμένη με ένα πάπλωμα. 

Βόλος: Νεαρή παρίστανε τον άνδρα για να αποπλανήσει ανήλικη μαθήτρια

Όπως  πρόσθεσε ο αστυνομικός συντάκτης του Star, ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που βρέθηκε. Οι αστυνομικοί αρχικά εντόπισαν κηλίδες αίματος κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος. Αμέσως μετά βρήκαν κηλίδες στο ασανσέρ, κηλίδες που σταματούσαν στην πόρτα της αποθήκης και έτσι αποκαλύφθηκε η δολοφονία.

Βόλος: Αρνητής γονιός μήνυσε δάσκαλο γιατί έκανε rapid test στην κόρη του

Οι αστυνομικοί ερευνούν εξονυχιστικά το κίνητρο της δολοφονίας και εκτιμούν ότι ο βασικός ύποπτος πιθανότατα βρίσκεται στο  φιλικό της περιβάλλον. Κι αυτό γιατί δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος, ούτε είχε αφαιρεθεί κάτι πολύτιμο, για να κάνουν λόγο για ληστεία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top