Δήμητρα Ιορδανίδου: Οι γονείς της δώρισαν τα μάτια της

Μεγαλείο ψυχής από τους ανθρώπους που έχασαν και τα δυο τους παιδιά

Ανείπωτος είναι ο πόνος των γονιών της 42χρονης μαραθωνοδρόμου Δήμητρας Ιορδανίδου που παρασύρθηκε από φορτηγό την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της με το ποδήλατο και τραυματίστηκε θανάσιμα. 

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μετά από τον τραγικό θάνατό της κόρης τους, οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα μάτια της και να μπορέσει έτσι ένας άλλος άνθρωπος να δει ξανά το φως. 

Ιορδανίδου

Η Δήμητρα Ιορδανίδου

Παρά το βαρύ τους πένθος και τον αβάσταχτο πόνο τους να χάνουν δύο παιδιά μέσα σε δύο χρόνια, βρήκαν τη δύναμη και απέδειξαν το μεγαλείο της ψυχής τους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσουν έναν άλλον συνάνθρωπό τους. 

Η 42χρονη μαραθωνοδρόμος το πρωί της Τρίτης κατευθυνόταν στη δουλειά της με το ποδήλατο, όπως έκανε κάθε μέρα. Κάποια στιγμή ο οδηγός ενός φορτηγού έστριψε δεξιά, αλλά δεν είδε την ποδηλάτησσα, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την εγκλωβίσει στις ρόδες του. 

Ιορδανίδου

Οι γονείς της 42χρονης δώρισαν τα μάτια της 

Η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της. Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι πριν από δύο χρόνια είχε χάσει τον αδελφό της από σοβαρή ασθένεια κι ήταν εκείνη που έδινε δύναμη και κουράγιο στους γονείς της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top