Θρήνος στη Λάρισα: Έφτασε με C-130 η σορός της 19χρονης Θάλειας

Οδύνη για τον θάνατο της νεαρής ναυτικής δοκίμου

Στη Λάρισα έφτασε η σορός της αδικοχαμένης Θάλειας, της ναυτικής δοκίμου που «έχασε» τη ζωή της κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού με το ναυτικό.

Θάνατος 19χρονης: «Δεν ξέρω από τι πέθανε το παιδί μου», λέει ο πατέρας της

Η σορός της κοπέλας έφτασε στον τόπο καταγωγής της, τη Λάρισα, με C-130 από την Ιταλία, νωρίτερα απ’ ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο. Με αυτοκινητοπομπή συνοδεύτηκε ως το πατρικό της σπίτι, όπως μετέδωσε το larissanet.

Πολεμικό Ναυτικό: Στην Τυνησία ψάχνουν απαντήσεις για τον χαμό της Θάλειας

19χρονη Θάλεια

19χρονη Θαλεια 2

Θάνατος 19χρονης Θάλειας: Σε 10 ημέρες τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Παρατείνεται η αγωνία των γονιών της 19χρονη, καθώς μπορεί η νεκροψία - νεκροτομή να ολοκληρώθηκε σήμερα στη Νάπολη, όμως το πόρισμα των Ιταλών ιατροδικαστών αναμένεται να κοινοποιηθεί  σε δέκα ημέρες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Κατόπιν θα ενημερωθούν οι γονείς της, οι οποίοι θέλουν να μάθουν από τι χάθηκε η κόρη τους και τι προκάλεσε την ραγδαία εξέλιξη της υγείας της. 

Αύριο η κηδεία της 19χρονης Θάλειας

Στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου θα παιχτεί αύριο, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, στις 13:00 η τελευταία πράξη του δράματος. 

Συγγενής και φίλοι θα συγκεντρωθούν στην κηδεία του κοριτσιού για να την αποχαιρετήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την εξόδιο ακολουθία θα τελέσει ο Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου κύριος Ιερώνυμος . Θα υπάρχει άγημα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων αποτελούμενο από τους συμφοιτητές της ενώ θα παραστεί και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top