Ρέθυμνο: «Αγαπούσα πολύ τη Γεωργία, αλλά θόλωσα και τη σκότωσα»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας - Στον εισαγγελέα ο δράστης

Η 56χρονη Γεωργία βρέθηκε σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι του ζεύγους στο χωριό Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου - Βίντεο από Δελτίο Ειδήσεων STAR

Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου οδηγήθηκε, σήμερα λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ο 60χρονος γυναικοκτόνος που αφαίρεσε άγρια τη ζωή της 56χρονη συζύγου του, χθες το πρωί, στο σπίτι τους στο Άνω Μαλάκι, ορεινό χωριό του Δήμου Ρεθύμνου

Ρέθυμνο: Αυτή είναι η 56χρονη που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου, στις 10:30 το πρωί, ωστόσο σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για παράνομη οπλοχρησία, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

Για λόγους ασφαλείας, ο 60χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα από το υπόγειο του κτηρίου / Neakriti

Το νησί παραμένει μουδιασμένο με τη νέα γυναικοκτόνια η οποία έρχεται να προστεθεί στη μαύρη λίστα με τις γυναικοκτονίες που έχουν σημειωθεί το τελευταίο έτος. Από την πλευρά της, η οικογένεια της άτυχης Γεωργίας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. 

Του ζήτησε να χωρίσουν και τη σκότωσε 

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης αμέσως μετά το έγκλημα τηλεφώνησε στο γιο του και του είπε τι είχε συμβεί. Κατόπιν παραδόθηκε στις αρχές, ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο όπου βρίσκονταν το μαχαίρι με το οποίο κατέσφαξε τη σύζυγο του, όπως γράφει το cretalive.

Ο 60χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στη σύζυγο του και της έκοψε τον λαιμό μετά από καυγά μεταξύ των δύο κι αφού η άτυχη γυναίκα του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Η χαμογελαστή Γεωργία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό όπου διέμενε

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν βγαλμένες από αρχαία τραγωδία. Ο 31χρονος γιος της οικογένειας πήγε στο σπίτι των γονιών του και εντόπισε τη μητέρα του να κείτεται σφαγμένη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο πατέρας του φέρεται να είναι αυτός που τον ενημέρωσε για το κακό. «Σκότωσα» τη μητέρα σου», του είπε στο τηλέφωνο. 

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο - Την ξυλοκόπησε και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Οι αστυνομικοί αντίκρυσαν ένα αποτρόπαιο θέαμα στην κουζίνα του σπιτιού, όπου διαπράχθηκε το έγκλημα και βρέθηκε το άγρια δολοφονημένο κορμί της Γεωργίας. Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον δράστη. Όταν ο δράστης παραδόθηκε, εμφανίστηκε μετανιωμένος. 

Την αγαπούσα πολύ, αλλά θόλωσα και τη σκότωσα

Νέα γυναικοκτονία: «Κάποιοι θεωρούν κτήματα τις συζύγους τους»

Μετά τη διαδικασία της αυτοψίας και της συλλογής των στοιχείων από τις Αρχές, η σορός της 56χρονης μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί τις επόμενες ημέρες από τον Ιατροδικαστή Κρήτης, αναμένεται να «φωτίσει» τις συνθήκες της άγριας δολοφονία.

Γυναικοκτονία Κρήτη: «Μου ζήτησε να χωρίσουμε, θόλωσα και τη σκότωσα»

Οι συγχωριανοί του ζευγαριού δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί, καθώς, όπως λένε, το ζευγάρι δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα και ήταν και δύο χαμογελαστοί και αγαπητοί από όλους.

Αίγυπτος: Δικαστής ζητά την live εκτέλεση νεαρού που δολοφόνησε φοιτήτρια

Σημειώνεται ότι μερικές μέρες πριν το φονικό έγινε ο γάμος ενός εκ των τεσσάρων παιδιών της οικογένειας, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως από τις χαρές βυθίστηκε στο πένθος, σύμφωνα με το cretapost


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top