Παγκράτι: Του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά και του επιτέθηκε με σπρέι

Στη συνέχεια του απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό

Μια νεαρή γυναίκα, 29 ετών ζήτησε από 64χρονο άντρα να συνευρεθούν ερωτικά, τον ακολούθησε μέχρι το διαμέρισμά του στο Παγκράτι, του επιτέθηκε με σπρέι και του απέσπασε όλα του τα χρήματα.

Κόρινθος: 11χρονος πυροβόλησε την 9χρονη αδερφή του ενώ έπαιζαν

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, η 29χρονη προσέγγισε τον ηλικιωμένο σε δρόμο στο Παγκράτι και του είπε «θέλω να έρθω στο σπίτι μαζί σου, να συνευρεθούμε ερωτικά.»

Ο 64χρονος άντρας περιγράφει πως «εγώ δεν αρνήθηκα, ούτε και της απάντησα καταφατικά και αυτή με ακολούθησε και ήρθε μαζί μου στο σπίτι.»

Η 29χρονη έβγαλε το σπρέι από την τσάντα της και του επιτέθηκε. Ο άντρας ένιωσε ζάλη και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Η 29χρονη έψαξε όλο το σπίτι για αντικείμενα αξίας ενώ πήρε και έναν φάκελο με χρήματα που ο 64χρονος είχε πάνω στο τραπέζι. Στη συνέχεια η 29χρονη εξαφανίστηκε.

Τραγωδία στο Παγκράτι: 20χρονη έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και οι αστυνομικοί εντόπισαν την 29χρονη στο Άλσος Παγκρατίου η οποία ομολόγησε την πράξη της. Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους ενώ έχει συλληφθεί άλλες τέσσερις φορές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top