Πάτρα: «Θεωρώ την ανακοπή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ως τρίτο θάνατο»

Συγκλονίζει ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου,

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, σημείωσε πως η ανακοπή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο είναι ο τρίτος θάνατος στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Εκεί το παιδί υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη και δε θα μπορούσε να περπατήσει ή να μιλήσει ξανά.

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να δώσει τις εξηγήσεις της και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ο γιατρός της Τζωρτζίνας στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης συγκλονίζει και πάλι, αναφερόμενος στον θάνατο του παιδιού.

Ανδρέας Ηλιάδης

Ο διευθυντής ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης

Πάτρα: Αποκαλύψεις για τους καβγάδες Ρούλας-Μάνου

«Εμένα με στενοχωρούν πολλά πράγματα. Έγινε σαν κινηματογραφική ταινία κι έχασε τη σοβαρότητά της. Δε μου αρέσει πια που βγαίνουν αρκετοί και δεν γνωρίζουν το θέμα, μιλάνε και έχουν άποψη. Η ιστορία έχει γίνει περίπλοκη. Έχουν μπει παθολογοανατόμοι, ιατροδικαστές και τσακώνονται», είπε αρχικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο κ. Ηλιάδης.

Τζωρτζίνα νοσοκομείο

Ο κ. Ηλιάδης εκτιμά ότι η ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο είναι ο τρίτος θάνατος στην υπόθεση της Πάτρας

Όσο για τη δήλωση που είχε κάνει μετά την κατάθεσή του στην εισαγγελέα ότι «η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη για την Τζωρτζίνα», έδωσε τις εξηγήσεις του.

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα φοβόταν ότι θα πεθάνει και φαίνεται στις ζωγραφιές της»

«Η αγκαλιά μας που είπα δεν αφορούσε την εντατική μονάδα, αλλά τις υπεύθυνες δομές. Όσες δομές έχουν να κάνουν με τα παιδιά, είτε λέγονται κοινωνικές υπηρεσίες, είτε λέγονται νοσοκομεία, είτε λέγονται ψυχιατρικές δομές. Ήθελα να περάσω αυτό το μήνυμα αλλά δεν έγινε κατανοητό», εξήγησε και πρόσθεσε:

Δασκαλάκης Πισπιρίγκου Τζωρτζίνα

Ο κ. Ηλιάδης είπε πως οι δομές θα έπρεπε να είχαν κάνει περισσότερα για την Τζωρτζίνα

«Η μονάδα με πολύ προσοχή, με επαγγελματικό τρόπο και σεβασμό έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει. Το θέμα είναι η πολιτεία να καταλάβει ότι η αγκαλιά δεν ήταν μεγάλη και αν την επέκτεινε, δε θα την επέκτεινε με το να είμαστε στην τηλεόραση, αλλά να μας φωνάξει και να μας πει πώς θα θέλαμε να γίνουν τα πράγματα».

Πάτρα: «Ίριδα και Τζωρτζίνα θα μπορούσαν να είχαν σωθεί»

Όπως είπε, το φινάλε του δράματος της Τζωρτζίνας είχε γραφτεί ήδη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείου, όπου το παιδί υπέστη την πρώτη ανακοπή. 

«Όταν αναλάβαμε την Τζωρτζίνα, ήταν σίγουρο ότι το παιδί δε θα ξαναμιλούσε και δε θα ξαναπερπατούσε. Ήδη είχε τελειώσει το δράμα. Την ανακοπή στο Καραμανδάνειο την θεωρώ σαν τρίτο θάνατο», είπε ο κ. Ηλιάδης.

Πάτρα: «Μίλησαν» τα δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας για την κεταμίνη

Τέλος, όσον αφορά στον Μάνο Δασκαλάκη, υπογράμμισε ότι η εισαγγελία έχει πλήρη εικόνα για τη στάση του όσο καιρό η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top