Πάτρα: «Μίλησαν» τα δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας για την κεταμίνη

Αποκάλυψη Star: Δύο φορές κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ο Μάνος Δασκαλάκης

Απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα για την υπόθεση της Πάτρας και τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με θανατηφόρα δόση κεταμίνης δίνει η επανεξέταση των δειγμάτων αίματος του παιδιού. Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης επανεξέτασε συνολικά έξι φιαλίδια με αίμα της εννιάχρονης. Την ίδια ώρα, το Star αποκαλύπτει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης κλήθηκε συνολικά δύο φορές για κατάθεση στη ΓΑΔΑ.

Εξελίξεις στην Πάτρα: «Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μπορεί να καταθέσει ως ύποπτη»

Σύμφωνα με το συμπέρασμα που καταλήγει ο καθηγητής ιατροδικαστικής, Νικόλαος Ράικος και έφερε στο φως η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα τέσσερα από τα έξι φιαλίδια αίματος του παιδιού είναι απο τις τελευταίες ημέρες της ζωής της στο νοσοκομείο Αγλαία Κυριακού. 

Μάνος Δασκαλάκης: Η 10ωρη κατάθεση και οι επίμονες ερωτήσεις

Μάνος Δασκαλάκης - Τζωρζίνα - Ρούλα Πισπιρίγκου

Συγκεκριμένα: 

Στις 26.01.2022, την ημέρα που έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο, ανιχνεύθηκαν εννέα φαρμακευτικές ουσίες, αλλά όχι κεταμίνη. Την επόμενη ημερα ανιχνεύθηκαν 10 φαρμακευτικές ουσίες.

Στις 28.01.2022, ο έλεγχος έγινε σε αίμα που λήφθηκε δύο ώρες μετά απο επεισόδιο της Τζωρτζίνας. Όλες οι ουσίες που ανιχνεύθηκαν είναι συμβατές με την φαρμακευτική αγωγή. Ούτε τότε εντοπίστηκε κεταμίνη, όπως και το πρωί της ημέρας που πέθανε.

Εξετάστηκαν άλλα δύο φιαλίδια στις 8.04.2021, όταν έκανε την πρώτη εισαγωγή στο Καραμανδάνειο και τέσσερις ημέρες μετά, όταν εισήχθη στη ΜΕΘ. Πουθενά δεν υπάρχει κεταμίνη.

Ωστόσο, στις παρατηρήσεις του ο κ. Ράικος σημειώνει: «Μπορεί να μην ανιχνευασαμε τοξική ουσία, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχει δοθεί. Η μη ανίχνευσή της μπορεί να οφείλεται σε μικρή  δόση ή και μεγάλο χρόνο από τη στιγμή που δόθηκε η ουσία μέχρι και την στιγμή που δόθηκε το αίμα». 

Πάτρα: Δύο φορές κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ο Μάνος Δασκαλάκης

Δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες κλήθηκε να καταθέσει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο Μάνος Δασκαλάκης, προκειμένου να δώσει διευκρινήσεις για τους θανάτους των παιδιών του.

Μάνος Δασκαλάκης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star και της Κατερίνας Ρίστα, πριν περίπου τρεις εβδομάδες, ήταν η πρώτη φορά που ο Μάνος Δασκαλάκης ανέβηκε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ. Η συνάντηση με τους αξιωματικούς έγινε υπό άκρα μυστικότητα και του ζητήθηκε να δώσει διευκρινήσεις για τον θάνατο των δυο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας.

Χθες, ήταν η δευτερη φορά που συναντούσε τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών. Ήταν ένα προγραμματισμένο ραντεβού. Η κατάθεσή του διήρκησε περίπου οκτώ ώρες και μεταξύ άλλων, του έγιναν επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις, διατυπωμένες διαφορετικά κάθε φορά.

Ο Μάνος Δασκαλάκης για πρώτη φορά φέρεται να μίλησε για ένα έντονο επεισόδιο που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όπου παραδέχθηκε ότι άσκησε σωματική βία στη Ρούλα Πισπιρίγκου.
 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top