Εξελίξεις στην Πάτρα: «Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μπορεί να καταθέσει ως ύποπτη»

Αποκαλύψεις από τον Πέτρο Κουσουλό για την υπόθεση

Αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας έκανε ο Πέτρος Κουσουλός. Όπως είπε, εντός των επόμενων ωρών θα καταθέσουν πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας και του Μάνου, ενώ την αρχή της επόμενης εβδομάδας αναμένεται το πόρισμα Καλογριά και Καρακούκη για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας που, όπως όλα δείχνουν, θα αναφέρουν ως αιτία θανάτου την ασφυξία. «Αν το πόρισμα Καρακούκη – Καλογριά δεν καταλήξει σε ασφυξία, θα αλλάξω χώρα», είπε ο δημοσιογράφος και εξαπέλυσε πυρά προς πάσα κατεύθυνση.

Πάτρα: Τι κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης για τους θανάτους των δύο παιδιών

Σειρά αποκαλύψεων για το θρίλερ της Πάτρας έκανε ο δικαστικός συντάκτης της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Πέτρος Κουσουλός. Όπως αποκάλυψε, τα πορίσματα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια που αναμένονται την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη θα «δείχνουν», σύμφωνα με πληροφορίες, την ασφυξία ως αιτία θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας. Μάλιστα, ο κ. Κουσουλός «ξέσπασε» όταν έγινε αναφορά σε ανυπόστατες, όπως είπε, πληροφορίες που διαρρέουν, ότι έχει αποκλειστεί η ασφυξία ως αιτία θανάτου.

Πάτρα: Κατέληξαν οι ιατροδικαστές - «Ασφυκτικός θάνατος για Μαλένα - Ίριδα»

Αυτό που πυροδότησε το ξέσπασμα του δημοσιογράφου, ήταν οι πληροφορίες εκπομπής που ανέφεραν ότι το πόρισμα των ιατροδικαστών δε θα αναφέρει την ασφυξία, καθώς γιατρός φέρεται να επιβεβαίωσε ότι οι αμυχές στη Μαλένα προκλήθηκαν από τον ίδιο:

Αν μου φέρεται τον γιατρό ο οποίος έχει καταθέσει ότι προκάλεσε τις αμυχές στη Μαλένα εγώ θα αλλάξω χώρα. Εάν το πόρισμα των κ. Καρακούκη και Καλόγρια δεν καταλήξει σε ασφυξία, επίσης θα αλλάξω χώρα. 

«Και το λέω αυτό γιατί εδώ υπάρχει ένα θεσμικό σύστημα, το οποίο έχει τη ρίζα του στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών, οι οποίοι συνομιλούν με δημοσιογράφους και τους λένε άρες, μάρες, κουταμάρες, τους παίρνουν στον λαιμό τους, διασπείροντας fake news, έχοντας ως απώτερο σκοπό να μην αποδειχθεί η ασφυξία. Για ποιο λόγο, όμως, αυτοί οι άνθρωποι δε θέλουν να μην αποδειχθεί η ασφυξία; Γιατί εάν αποδειχθεί, που θα αποδειχθεί στο πόρισμα, θα έχει φανερωθεί στο πανελλήνιο η ανικανότητά τους, η αμέλειά τους και οι άστοχες ιατροδικαστικές εξετάσεις που έκαναν», πρόσθεσε ο κ. Κουσουλός.

Πάτρα - θάνατος τριών κοριτσιών

Τέλος, ο κ. Κουσουλός ξεκαθάρισε ότι το πόρισμα των Καρακούκη - Καλογριά θα είναι τόσο αναλυτικό και ξεκάθαρο που δε θα επιδέχεται αμφισβήτηση.

Κουσουλός: «Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μπορεί να καταθέσει ως ύποπτη»

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κουσουλός προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τις καταθέσεις που θα κλειθούν να δώσουν άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

«Σήμερα και αύριο ολοκληρώνονται οι καταθέσεις. Αύριο θα είναι οι τελευταίες καταθέσεις που θα ληφθούν από την Πάτρα. Από την Αθήνα έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο των καταθέσεων, έχουν συλλέξει όλο το υλικό και τώρα αναμένουν τα αποτελέσματα των πορισμάτων», ανέφερε ο κ. Κουσουλός και πρόσθεσε:

Ρούλα Πισπιρίγκου

Την επόμενη εβδομάδα θα μεταβεί κλιμάκιο στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου η Ρούλα Πισπιρίγκου να καταθέσει, αρχικά, ως ύποπτη.

«Θα δούμε αν θα καταθέσουν και άλλα άτομα ως ύποπτα. Ιδιαίτερα στην περίπτωση της Ίριδας υπάρχει και η εμπλοκή της κ. Δήμητρας Πισπιρίγκου. Είναι πεπεισμένοι άπαντες και άπασες ότι η κ. Πισπιρίγκου έχει δολοφονήσει και τα άλλα δύο παιδιά», τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός και υπογράμμισε:

Θα κληθούν όλοι να καταθέσουν από το οικογενειακή περιβάλλον. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για την κ. Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία μπορεί να καταθέσει ως ύποπτη. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη, κλήθηκε για κατάθεση από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος κατέθετε επί επτά ώρες. Σήμερα κατέθεσε υπό άκρα μυστικότητα και ο πατέρας του. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top