Τροχαίο Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 23χρονο Νίκο

Μάχη για τη ζωή της δίνει η σύντροφός του – Αύριο η κηδεία της 15χρονης

Ρεπορτάζ για την τραγωδία που σημειώθηκε στα Χανιά - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Σήμερα θα γίνει η κηδεία του 23χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κίσσαμο Χανίων. Αύριο θα γίνει η κηδεία της 15χρονης. Μάχη για τη ζωή της δίνει η νεαρή σύντροφος του οδηγού.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Κρήτη μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Κίσσαμο Χανίων. Ένας 23χρονος και μια 15χρονη έχασαν τη ζωή τους, ενώ μια 23χρονη κοπέλα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

ο οδηγός του ΙΧ που έπαθε τροχαίο στην Κρήτη

Ο 23χρονος που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στα Χανιά

Σύμφωνα με το cretapost.gr, φίλοι, συγγενείς και συγχωριανοί θα αποχαιρετήσουν σήμερα στις 13:00 τον άτυχο Νίκο. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στο Κακοδίκη Σελίνου. 

Αύριο το πρωί θα τελεστεί η κηδεία της 15χρονης Ελίσας, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στην Κάντανο.

Η 15χρονη που πέθανε στο τροχαίο στην Κρήτη

Η 15χρονη Ελίσα που σκοτώθηκε στο τροχαίο στα Χανιά

Τροχαίο στην Κρήτη: Μάχη για τη ζωή της δίνει η σύντροφος του θύματος

Την ίδια ώρα, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 23χρονη σύντροφος του Νίκου. Η νεαρή κοπέλα έχει υποβληθεί σε δύο επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις και οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να τη σταθεροποιήσουν. 

Η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της. 

Κρήτη: Πώς συνέβη το τροχαίο

Το μεσημέρι της Κυριακής τα δύο ζευγάρια πήγαν βόλτα προς τη θάλασσα στα βόρεια του νομού Χανίων. Γύρω στις 16:00 το ΙΧ που οδηγούσε ο 23χρονος εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο. 

τροχαίο Χανιά

Το σημείο που έγινε το τροχαίο στα Χανιά

Στο όχημα που οδηγούσε ο 23χρονος επέβαιναν η κοπέλα του, ένας 17χρονος και η 15χρονη φίλη του. Στο αγροτικό επέβαιναν ένας άνδρας και η ηλικιωμένη μητέρα του. 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα το ΙΧ να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Ο 23χρονος πέθανε ακαριαία, ενώ η 15χρονη ξεψύχησε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. 

Ο 23χρονος δε διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ το όχημα ήταν ανασφάλιστο κι άνηκε στη μητέρα του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top