Διεκόπη για τις 4 Οκτωβρίου η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Με κορωνοϊό μία από τις ενόρκους

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη - Βίντεο από ΕΡΤ

Διεκόπη για τις 4 Οκτωβρίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση της στυγνής δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη καθώς μία από τις ενόρκους νόσησε με κορωνοϊό.

Δώρα Ζέμπερη: Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο θα συνεχίσει τον Οκτώβριο όποτε η εισαγγελέας της έδρας θα προτείνει επί της ενοχής ή όχι του κατηγορούμενου.

Ο 62χρονος κατηγορούμενος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε δυο φορές ισόβια. Να σημειωθεί πως και σήμερα δεν προσήλθε στο δικαστήριο αλλά εκπροσωπήθηκε από τη συνήγορό του.

Υπόθεση Ζέμπερη: «Είμαστε όλοι μέσα στον τάφο της Δώρας»- Αναβλήθηκε η δίκη

Το χρονικό της υπόθεσης

Η δολοφονία είχε συμβεί στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, όταν η νεαρή εφοριακός, ενώ είχε πάει να αφήσει ένα λουλούδι στον τάφο ενός φίλου της, βρέθηκε νεκρή από 14 μαχαιριές.

Η ιατροδικαστική εξέταση είχε δείξει πως η Δώρα Ζέμπερη έφερε και τραύματα στα χέρια, τα οποία υποδείκνυαν την προσπάθεια της να αμυνθεί.

Δολοφονία Ζέμπερη: «Έχετε κι άλλα παιδιά να κοιτάξετε»

Ο 60χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Επιπλέον, του είχε επιβληθεί ποινή επιπλέον 8 μηνών  για τις πράξεις της ληστείας που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα αλλά και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, καθώς ο ίδιος είχε δηλώσει πως ήθελε να κλέψει την τσάντα της Δώρας Ζέμπερη, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top