Δολοφονία Ζέμπερη: «Έχετε κι άλλα παιδιά να κοιτάξετε»

Τέλος η αντιδικία της οικογένειας με τον ιερέα του Β΄ Κοιμητηρίου Αθηνών

Οριστικό τέλος μπήκε στη διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην οικογένειας της άγριας δολοφονημένης Δώρας Ζέμπερης και στον ιερέα του Β΄ Νεκροταφείου Αθηνών, όπου η νεαρή εφοριακός βρήκε τραγικό θάνατο. 

Δώρα Ζέμπερη: Ξεσπά στο Star η μητέρα της για τα λεφτά που της ζητούν!

Οι δύο πλευρές βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια, καθώς είχαν ανταλλάξει μηνύσεις. Ο μεν ιερέας κατηγορούσε τη μητέρα, την αδελφή και μια φίλη της Δώρας Ζέμπερη ότι του επιτέθηκαν και του έριξαν σπρέι στα μάτια, ενώ η άλλη πλευρά ότι τις έβρισε και τις χτύπησε. 

Στα δικαστήρια η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη με ιερέα του Β' Νεκροταφείου

Τελικά ο ιερέας και η οικογένεια της νεαρής γυναίκας κατάφεραν να έρθουν σε συμβιβασμό μετά από παρέμβαση της εισαγγελέως της έδρας. 

Δις ισόβια στον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη

«Το να αναζητάτε ευθύνες γι’ αυτό που σας συνέβη είναι λογικό. Αλλά έχετε και αλλά παιδιά να κοιτάξετε» είπε η εισαγγελέας απευθυνόμενη στη μητέρα της 33χρονης εφοριακού και απευθυνόμενη στον ιερέα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η αγάπη και η συγχώρεση είναι το πρώτο πράγμα που διδάσκει ο Θεός».

Νωρίτερα η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη είχε υποστηρίξει πως ο ιερέας ήθελε να της αποσπάσει χρήματα, ενώ η κόρη της τόνισε ότι αναγκάστηκε να του ρίξει σπρέι γιατί επιτέθηκε στη μητέρα της. 

Μάνα Δώρας Ζέμπερη: «Δέχτηκα επίθεση στο Β’ Νεκροταφείο»

«Μας κοίταξε απαξιωτικά. Μας είπε τρελές. Οι παππάδες μπαίνουν μέσα, πίνουν καφέ, κομπολόι παίζουν, γελάνε. Εμείς περιμένουμε τη δικαίωση για την αδελφή μου. Δεν έχει τιμωρηθεί κανείς για ένα έγκλημα που έγινε πέντε το απόγευμα με 14 μαχαιριές. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν εκεί και είναι ατιμώρητοι. Εγώ θεωρώ ότι ο παππάς θα μπορούσε να βοηθήσει την αδελφή μου. Είδα ξαφνικά τον παππά να αρπάζει τη μάνα μου από το λαιμό και να μην την αφήνει με τίποτα. Αναγκάστηκα να βγάλω το σπρέι από την τσάντα μου. Στον αέρα ψέκασα για να σταματήσει η συμπλοκή», είπε η νεαρή κοπέλα, η οποία τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 20 ημερών, την οποία μετέτρεψαν σε χρηματική προς 2 ευρώ ημερησίως.

Ο ιερέας πάλι υποστήριξε πως ειπώθηκαν πολλά ψέματα, τονίζοντας ότι δεν επιτέθηκε σε κανέναν. 

«Δεν τις έβρισα. Το τρελές το είπα μετά το σπρέι. Είχα χάσει το φως μου εκείνη τη ώρα και το είπα. Μιλούσα πάντα σεβαστικά για τον πόνο τους», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top