Στα δικαστήρια η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη με ιερέα του Β' Νεκροταφείου

Συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του ιερέα του νεκροταφείου

μητέρα Δώρας Ζέμπερη

Συζητήθηκαν σήμερα, Τετάρτη, τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη σε βάρος του ιερέα του νεκροταφείου.

Αιτία το  επεισόδιο στην τελετή του 9μηνου μνημόσυνου της άτυχης εφοριακού στις 17 Ιουνίου, όπου η μητέρα της 33χρονης είχε ένα έντονο επεισόδιο με τον ιερέα του νεκροταφείου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά να χτυπήσει στο χέρι και στον αυχένα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Συγκεκριμένα κατηγορούν τον ιερέα  ότι επιτέθηκε στη μητέρα της Δώρας με μία ομπρέλα, βρίζοντας αυτή και την μικρότερη κόρη της. 

Η  μητέρα και η αδελφή της Δώρας Ζέμπερη αποφάσισαν να στραφούν νομικά κατά του ιερέα και να καταθέσουν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του, ζητώντας να μην τους πλησιάζει ξανά, όταν επισκέπτονται τον τάφο της Δώρας, αλλά και να μην ξαναμιλήσει δημόσια  για την υπόθεση αυτή. Ωστόσο, και ο ιερέας έχει καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας να μην τον πλησιάζει και τον ενοχλεί η οικογένεια της Δώρας.

Κατά την ακροαματική διαδικασία σήμερα κατέθεσε μια οικογενειακή φίλη της πλευράς Ζέμπερη, η οποία περιέγραψε τον ιερέα ως «εμμονικό με την Δώρα». Σχετικά με το επεισόδιο στο μνημόσυνο, υποστήριξε ότι «ο ιερέας της επιτέθηκε με ομπρέλα και την τραυμάτισε σε πολλά σημεία».

Μάρτυρας από την πλευρά του ιερέα, επόπτης του Δήμου, κατέθεσε:

«Τη μέρα εκείνη ήμουν στο ναό γιατί είχαμε μνημόσυνα. Ήρθαν μητέρα και κόρη και με ρώτησαν πού είναι ο παππάς. Κάποια στιγμή βλέπω τον ιερέα να τρέχει κι εκείνες από πίσω, τη στιγμή που ξεκινούσε το μνημόσυνο. Τον κυνηγούσαν και του φώναζαν διάφορα… «δολοφόνε» και τέτοια. Ο κόσμος μέσα στο ναό προσπαθούσε να ηρεμήσει τις γυναίκες. Εκείνος μπήκε στο ιερό και μπήκε και μια από αυτές. Η μητέρα δηλαδή του επιτέθηκε, του δάγκωσε το δάχτυλο και του τραβούσε τα γένια».

Η δικηγόρος της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη, Γιάννα Παναγοπούλου δήλωσε στο star.gr ότι υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση που δείχνει τα τραύματα της Γεωργίας Ανδριέλου, ενώ μάρτυρες πιστοποιούν τον καυγά και τον ξυλοδαρμό της μάνας από τον ιερέα.

Της Τασούλας Παπανικολάου


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top