Δώρα Ζέμπερη: Ξεσπά στο Star η μητέρα της για τα λεφτά που της ζητούν!

«Μας σκότωσαν το παιδί, θα πρέπει να δώσουμε και χρήματα από πάνω;»

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, λίγο πριν το Εφετείο για τη δολοφονία της κόρης της, ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Καλείται να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα (1260 ευρώ) στον ιερέα του Δεύτερου Νεκροταφείου με τον οποίο ήρθε στα χέρια. Η κυρία Γεωργία ξεσπά αποκλειστικά στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου. 

Στα δικαστήρια η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη με ιερέα του Β' Νεκροταφείου

«Δεν έχουμε να του  δώσουμε λεφτά εμείς ..Μας πήραν το παιδί εκεί μέσα, μας το σκοτώσανε θα του δώσουμε και λεφτά από πάνω; Από τότε που έφυγε η Δώρα περνάμε πολύ στρυμωγμένα.  Και με τη θλίψη μας και με τα οικονομικά που δεν έχουμε. Τα έβαλε με μία μάνα που δεν έφταιγε σε τίποτα. Δε φθάνει που με χτύπησε, δε φθάνει που εξαιτίας του πήγα κρατητήριο…  Έτρεχα στα νοσοκομεία στους ιατροδικαστές μου ζητάει και τα ρέστα  από πάνω!»

Η πλευρά του ιερέα με την οποία επικοινώνησε το Star δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. Για την ίδια υπόθεση εκκρεμεί το ποινικό δικαστήριο.Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, όπως και τα αδέρφια της, δυο χρόνια μετά τη δολοφονία του κοριτσιού τους ζουν τραγικές στιγμές. Στις 5 Ιουνίου θα βρίσκονταν και πάλι αντιμέτωποι με τον Εμμανουήλ Σοροπίδη, τον άνθρωπο που καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατο της.

«Υπάρχουν και άλλοι δολοφόνοι του παιδιού μου»

«Χάλια είμαστε έχουμε καταστραφεί εμείς σαν οικογένεια. Και εγώ και τα παιδιά είμαστε ψυχολογικά χάλια. Όσο περνάει ο καιρός τόσο μας λείπει πιο πολύ το παιδί μας. Θα γινόταν το Εφετείο τώρα αλλά δυστυχώς λόγω των εκλογών αναβάλλεται. Το περιμέναμε πως και πως. Είχαμε προετοιμαστεί  λίγο ψυχολογικά για να αντιμετωπίσουμε το φονιά πάλι μπροστά μας. Υπάρχουν και άλλοι. Δεν είναι μόνος του αυτός.  Δεν ενέργησε μόνος του Το λέω από την πρώτη ημέρα.» τονίζει η κα Γεωργία. 

Για τη δολοφονία της έχει ανοιχθεί και δεύτερη δικογραφία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top