Μάνα Δώρας Ζέμπερη: «Δέχτηκα επίθεση στο Β’ Νεκροταφείο»

«Μου όρμηξε ο παπάς και με χτύπησε»

Ξέσπασε η μάνα της Δώρας Ζέμπερη έξω από το Εφετείο Αθηνών όπου ξεκίνησε η δίκη για την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού.

Η μητέρα της αδικοχαμένης Δώρας μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης-θρίλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκάρει η κατάθεση του ιατροδικαστή για τον φόνο της Δώρας Ζέμπερη

«ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ»

«Δεν αντέχω να βλέπω τον φονιά του παιδιού μου μπροστά μου. Μου στέρησε τη ζωή του παιδιού μου χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Άπλωσε τα χέρια του πάνω σε αυτό το παιδί. Ζητάει τι; Δεν έχει καμία δικαιολογία. Για μένα πρέπει να καταδικαστεί σε θάνατο. Τίποτα άλλο. Να τους καταμαρτυρήσει όλους αυτούς που λέει. Με στοιχεία όμως. Να μας φέρει στοιχεία».

«ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ»

«Δε δέχομαι τη συγγνώμη του. Τριγύριζε στη γειτονιά μου και παρακολουθούσε το παιδί ένα μήνα. Ας ερχόταν να σκοτώσει εμένα. Γιατί σκότωσε το παιδί μου; Να πει τι του έκανε το παιδί μου. Τον πληρώσανε; Τον βάλανε άλλοι;Το παιδί το έβλεπα φοβισμένο.Υπήρχαν γείτονες που τον είχαν δει. Και με αμάξι κυκλοφορούσε γύρω γύρω από το σπίτι με μια μαύρη BMW, και στο παγκάκι στην πλατεία γυρόφερνε και στο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σπίτι ψώνιζε μαζί με τη Δώρα».

«ΔΕΧΤΗΚΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ»

«Έχω δεχτεί επίθεση στο νεκροταφείο. Δεν τολμάω να πάω ούτε στο μνήμα του παιδιού μου. Με ειρωνεύονται, με περιγελούν και μου έχουν φέρει δυο φορές αστυνομία. Μου όρμηξε ο παπάς και με χτύπησε».

Η ίδια υποστηρίζει πως κατηγορεί τον παπά «γιατί δεν κάλεσε ασθενοφόρο έγκαιρα, γιατί δε βγήκε που φώναζε το παιδί μου βοήθεια και γιατί είχε ζητήσει από το παιδί μου όσο ήταν εν ζωή να πάει για καφέ μαζί του».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top