Δώρα Ζέμπερη: Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

Η μητέρα της δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο

Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, καθώς τόσο η υπεράσπιση όσο και η πολιτκή αγωγή επικαλέστηκαν κώλυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δικαστήριο έφτασε μόνο ο πατέρας της αδικοχαμένης εφοριακού, καθώς η μητέρα της βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η δίκη ορίστηκε για τις 25 Νοεμβρίου του 2020.

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη φτάνει στο δικαστήριο/ Φωτογραφία: eurokinisi

Η στυγερή δολοφονία είχε συμβεί στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, όταν η νεαρή εφοριακός, ενώ είχε πάει να αφήσει ένα λουλούδι στον τάφο ενός φίλου της, βρέθηκε νεκρή από 14 μαχαιριές. Η ιατροδικαστική εξέταση είχε δείξει πως η Δώρα Ζέμπερη έφερε και τραύματα στα χέρια, τα οποία υποδείκνυαν την προσπάθεια της να αμυνθεί.

Δολοφονία Ζέμπερη: «Έχετε κι άλλα παιδιά να κοιτάξετε»

Ο 60χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Επιπλέον, του είχε επιβληθεί ποινή επιπλέον 8 μηνών  για τις πράξεις της ληστείας που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα αλλά και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, καθώς ο ίδιος είχε δηλώσει πως ήθελε να κλέψει την τσάντα της Δώρας Ζέμπερη, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Μέσα στο σπίτι της Δώρας Ζέμπερη: «Τη βλέπω μπροστά μου» λέει η μητέρα της

Ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει μάλιστα, πως του είχαν ζητήσει να κλέψει την τσάντα της εφοριακού και να παραδώσει το κινητό της με αντάλλαγμα 30.000 ευρώ. Από τη μεριά του, ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας, Απόστολος Λύτρας, έχει  δηλώσει πως η δικογραφία δείχνει ξεκάθαρα ότι ο δολοφόνος της κοπέλας είναι ο 60χρονος, αλλά αναμένεται να διερευνηθεί για το αν υπάρχει ηθικός αυτουργός.

Δώρα Ζέμπερη: Ξεσπά στο Star η μητέρα της για τα λεφτά που της ζητούν!

Η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη πιστεύει πως πίσω από την δολοφονία της κρύβονται οικονομικά κίνητρα, καθώς η 32χρονη εφοριακός φέρεται να είχε ανακαλύψει εικονικά τιμολόγια και  ξέπλυμα μαύρου χρήματος. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top