Κατατέθηκε το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα - Ασφυκτικός ο θάνατός τους

Εγκληματική ενέργεια βλέπουν οι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλογριάς

Ασφυκτικός ο θάνατος Μαλένας - Ίριδας σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών - Βίντεο από μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε ασφυξία οφείλονται οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών, Καρακούκη και Καλογριά. Η εξέλιξη αυτή ενισχύει το σενάριο της ανθρωποκτονίας και για τα άλλα δύο παιδιά, μετά από τον εντοπισμό της κεταμίνης, με την οποία δηλητηριάστηκε η Τζωρτζίνα. Aναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Κατατέθηκε πριν από λίγο το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς κατέληξαν στο συμπέρασμα του ασφυκτικού θανάτου και για τα δύο παιδιά. 

Μαλένα Ίριδα Τζωρτζίνα

Το πόρισμα των ιατροδικαστών αναφέρει πως η Μαλένα και η Ίριδα είχαν ασφυκτικό θάνατο

Πάτρα: Σήμερα το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο οι δύο ιατροδικαστές προχώρησαν σε λεπτομερείς εξετάσεις, κατέληξαν ότι και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας είναι ανθρωποκτονίες, όπως κι εκείνος της Τζωρτζίνας. 

Κατερινόπουλος: Τι Ξέρει Ο Μάνος Για Μαλένα Και Ίριδα;

Και στις δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δύο κορίτσια ηλικίας 3,5 ετών και 6 μηνών πέθαναν εξαιτίας «της φράξης των ανωτέρων αεραγωγών (στόματος και μύτης)».

Πάτρα: Τι αναφέρει το πόρισμα για την Ίριδα

«Κλειδί» στην περίπτωση της Ίριδας, η οποία πέθανε στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα ήταν το πανάκι που βρέθηκε στο κρεβάτι της, στο οποίο βρέθηκε κηλίδα αίματος κι άλλων υγρών. 

Πισπιρίγκου Τζωρτζίνα Ίριδα

Μετά από την αποκάλυψη του πορίσματος για τη Μαλένα και την Ίριδα και οι τρεις θάνατοι των παιδιών κρίνονται ανθρωποκτονίες

Εξελίξεις στην Πάτρα: «Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μπορεί να καταθέσει ως ύποπτη»

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα υγρά αυτά δεν προέρχονταν από τους πνεύμονες του μωρού, αλλά από πληγή στο στόμα του.

Μάνος Δασκαλάκης: Η 10ωρη κατάθεση και οι επίμονες ερωτήσεις

Το γεγονός αυτό φανερώνει ότι το πανάκι χρησιμοποιήθηκε για να φραγεί η στοματική κοιλότητα του παιδιού, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυκτικό θάνατο. Μέσα στο σπίτι εκείνη τη μοιραία νύχτα ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, η αδερφή της, Δήμητρα, και η τότε 8χρονη Τζωρτζίνα.

Πάτρα: Το πόρισμα για τη Μαλένα

Για την Μαλένα οι τοξικολογικές αλλά και η εξετάσεις που έγιναν βρέθηκαν καθαρές. Η ηπατική ανεπάρκεια που βρέθηκε ως αίτια θανάτου στο 3,5 χρονών κοριτσάκι σε συνδυασμό με κάποια άλλα ευρήματα οφείλεται σε ασφυξία, η οποία προήλθε από ανθρώπινο παράγοντα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top