Πάτρα: Σήμερα το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Καταθέτουν οι γιαγιάδες των παιδιών

Σήμερα αναμένεται να κατατεθούν τα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Οι ιατροδικαστές φαίνεται ότι καταλήγουν στο συμπέρασμα του ασφυκτικού θανάτου για τα δύο παιδιά. Την ίδια ώρα ξεκινούν οι καταθέσεις συγγενών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Καθοριστικές θα είναι οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα για την υπόθεση της Πάτρας, καθώς σήμερα αναμένεται να παραδοθούν στην ανακρίτρια τα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. 

Κατερινόπουλος: Τι Ξέρει Ο Μάνος Για Μαλένα Και Ίριδα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, τα πορίσματα θα παραδοθούν περίπου στις 10:00 το πρωί και φέρεται να καταλήγουν στο συμπέρασμα του ασφυκτικού θανάτου και για τα δύο παιδιά. 

Παιδιά Πάτρα

Το πόρισμα για τη Μαλένα και την Ίριδα φέρεται να καταλήγει στο συμπέρασμα του ασφυτκικού θανάτου

Πάτρα: Καταθέτουν σήμερα οι γιαγιάδες των παιδιών

Την ίδια ώρα κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών βρίσκεται στην Πάτρα για να πάρει καταθέσεις από συγγενείς, μεταξύ αυτών οι δύο γιαγιάδες των παιδιών και ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αναμένεται, επίσης, να καταθέσει η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία βρισκόταν στο σπίτι το βράδυ που πέθανε η μικρή Ίριδα.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσουν σήμερα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ το πρωί της Δευτέρας οι γονείς της

Ήδη έχουν καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης και ο πατέρας του. Ο παππούς των παιδιών φέρεται να κινήθηκε στην ίδια γραμμή με τον γιο του, ο οποίος κατέθεσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα για να την υποψιαστούν ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στα παιδιά της. Την χαρακτήρισε μάλιστα ως «καλή μητέρα».

Πάτρα: Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

Από την πλευρά του ο Μάνος Δασκαλάκης, σε μια μαραθώνια κατάθεση εστίασε στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του ότι «έβγαλε από μέσα του όλα όσα τον βασάνιζαν τις τελευταίες μέρες».

Μάνος Δασκαλάκης

Πολύωρη κατάθεση έδωσε και ο Μάνος Δασκαλάκης στο Ανθρωποκτονιών

Πάτρα: «Μίλησαν» τα δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας για την κεταμίνη

Δήλωσε πεπεισμένος για την δολοφονία της Τζωρτζίνας από τη μητέρα της, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν πιστεύει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά. 

Πάτρα: Ο καβγάς πριν τον θάνατο της Ίριδας

Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να περιέγραψε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών τον μεγάλο καβγά που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου λίγες ώρες πριν πεθάνει η Ίριδα. 

Εξελίξεις στην Πάτρα: «Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μπορεί να καταθέσει ως ύποπτη»

Ο καβγάς έγινε το προηγούμενο βράδυ και ήταν αρκετά έντονος, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να χαστούκισε δύο φορές τη σύζυγό του, καθώς έμαθε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. Στη συνέχεια μάζεψε κάποια πράγματα κι έφυγε από το σπίτι. 

Μάνος Δασκαλάκης: Η 10ωρη κατάθεση και οι επίμονες ερωτήσεις

Μια μέρα μετά ενημερώθηκε ότι η μικρότερη κόρη του πέθανε στο κρεβατάκι της, ενώ ο ίδιος δε βρισκόταν στο σπίτι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top