Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ το πρωί της Δευτέρας οι γονείς της

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη έχει ήδη καταθέσει

Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Αρκετά συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου έχουν λάβει κλήση για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν γύρω από την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, τη Δευτέρα το πρωί αναμένεται να καταθέσουν στο τμήμα Ανθρωποκτονιών η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, αλλά και ο πατέρας της Ανδρέας Πισπιρίγκος.

Οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο τοπικό site, ότι ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας και πατέρα των τριών αδικοχαμένων παιδιών, έχει ήδη καταθέσει.

Μάνος Δασκαλάκης: Η 10ωρη κατάθεση και οι επίμονες ερωτήσεις

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ, όπου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τη ζωή του στην Πάτρα, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και με τα τρία αδικοχαμένα παιδιά τους.

Σε ερώτηση, αν πιστεύει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κάνει κακό στη Μαλένα και την Ίριδα, απάντησε πως δεν πιστεύει κάτι τέτοιο και πως οι υποψίες για την Τζωρτζίνα του «μπήκαν» όταν έγινε γνωστό ότι βρέθηκε κεταμίνη στο παιδί.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top