Τουρκικά ΜΜΕ: «Έλληνες συνοριοφύλακες σκότωσαν μετανάστη στον Έβρο»

Νέα προβοκάτσια - Διαψεύδει το περιστατικό η ελληνική πλευρά

Νέα επίθεση από Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα κλαίγεται και δημαγωγεί»

Τουρκικά μέσα ισχυρίζονται πως Έλληνες συνοριοφύλακες σκότωσαν Αφγανό μετανάστη στα σύνορα του Έβρου. Οι ελληνικές αρχές διαψεύδουν την είδηση και μιλούν για προβοκάτσια των Τούρκων

Δημοσίευμα της Hurriyet αναφέρει πως οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ και σκότωσαν Αφγανό παράνομο μετανάστη, κοντά στα σύνορα της Αδριανούπολης. 

Νέα επίθεση από Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα κλαίγεται και δημαγωγεί»

Σύμφωνα με το τουρκικό μέσο, οι Έλληνες άνοιξαν πυρ κατά ομάδας παράνομων μεταναστών από το Αφγανιστάν που προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα. Το φερόμενο θύμα των πυροβολισμών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. 

Επιμένουν οι Τούρκοι: «Η Ελλάδα έχει δυνάμεις σε Σάμο, Χίο, Λέσβο, Ρόδο»

Ωστόσο, οι ελληνικές αρχές διαψεύδουν πλήρως το περιστατικό και όπως λένε «δεν προκύπτει από πουθενά». Μιλούν για τουρκική προπαγάνδα, ενώ δηλώνουν πως το υπουργείο προστασίας του πολίτη διεξήγαγε έρευνα για το περιστατικό και διαπιστώθηκε πως δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. 

Θεοδωρικάκος: Η Τουρκία έχει βεβαρημένο παρελθόν, ας εγκαταλείψει τα fake news

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε χαρακτηριστικά: «Η Τουρκία έχει βεβαρημένο παρελθόν στην εργαλειοποίηση των παράτυπων μεταναστών. Ας εγκαταλείψει επιτέλους τα fake news για ελληνικούς πυροβολισμούς στον Έβρο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top