«Συγνώμη... Δε φταίει κανείς» - Νέο ιδιόχειρο σημείωμα του γυμναστή

«Προσευχηθείτε για την ψυχή μου», έγραφε λίγο καιρό πριν αυτοκτονήσει

Τι έγραφε ο γυμναστής σε ιδιόχειρο σημείωμά του - Βίντεο Alpha

Ένα νέο ιδιόχειρο σημείωμα που έγραψε ο αυτόχειρας γυμναστής στη Θεσσαλονίκη, λίγο καιρό πριν αυτοκτονήσει έρχεται στο «φως». «Συγνώμη... Δε φταίει κανείς», έγραφε τότε.

Αυτοκτονία γυμναστή: «Ήταν βίαιος, ζήλευε κι είχε εμμονή μαζί μου»

Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις για τον γυμναστή που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, ένα ιδιόχειρο σημείωμά του, λίγους μήνες πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα, ίσως να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση, καθώς τότε δεν έριχνε σε κανέναν την ευθύνη της απόφασής του.

Αυτοκτονία γυμναστή: H απάντηση της 50χρονης και το revenge porn

«Ζητώ συγνώμη από όλους όσους με αγαπάνε και τους πλήγωσα με την πράξη μου. Δε φταίει κανείς. Η χρήση φαρμάκων με οδήγησε στο να πάρω αυτήν την απόφαση. Αν με αγαπάτε, θέλω να προσευχηθείτε για την ψυχή μου. Συγγνώμη πάτερ, ο αχάριστος γιος σου. Συγγνώμη Θεέ μου», έγραφε με κεφαλαία γράμματα σε ένα χαρτί που ήταν τυπωμένο το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, όπως αποκάλυψε η εκπομπή T live.

ιδιόχειρο σημείωμα γυμναστή

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπή, το σημείωμα φαίνεται ότι είχε γραφτεί τον περασμένο Σεπτέμβριο.

γυμναστής Θεσσαλονίκη

«Απειλούσε πως θα την σκοτώσει και έστειλε revenge porn στο σχολείο της κόρης της»

Τη δική της εκδοχή για τη σχέση που είχε με τον γυμναστή έδωσε η γυναίκα που ο 50χρονος κατονομάζει ως «γυναίκα αράχνη» στην τελευταία ανάρτηση και το μέιλ που έστειλε πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

«Ζούσα υπό καθεστώς διαρκούς φόβου για τα παιδιά μου και για εμένα. Σε καμία περίπτωση δεν πίστευα ότι θα αυτοκτονήσει. Ζούμε μια κόλαση, δεν είναι αλήθεια τίποτα από όσα αναφέρονται», ανέφερε η γυναίκα. Μάλιστα, ο δικηγόρος της έκανε λόγο για πολυάριθμες απειλές που είχε δεχτεί η ίδια, την οποία ο εκλιπών φέρεται να ζήλευε παθολογικά, αλλά και να της ασκούσε βία σωματική και ψυχολογική.

«Σε έχω κλειδωμένη από δέκα μεριές, μη νομίζεις ότι θα γλιτώσεις. Το δικό μου αίμα που θα χυθεί ή θα σας πνίξει όλους ή θα σας λυτρώσει», έγραφε ένα από τα μηνύματα που της έστειλε ο γυμναστής λίγο πριν αυτοκτονήσει.

αυτοκτονία γυμναστή Θεσσαλονικη

Εκτός από το e-mail που έστειλε σε 24 παραλήπτες, το οποίο συνόδευε με οπτικοακουστικό υλικό και τα στοιχεία της γυναίκας, φέρεται να είχε δημοσιοποιήσει και βίντεο και φωτογραφίες, που απεικόνιζαν μόνο την ίδια σε ερωτικές πράξεις.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της στον Alpha, «στο βίντεο εμφανίζεται χτυπημένη, φέρει μελανιές - ενώ το υλικό το έστειλε ο αυτόχειρας και στο σχολείο της ανήλικης κόρης της».

Τέλος, η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο ίδιος της έστελνε μηνύματα με τα οποία προειδοποιούσε πως θα αυτοκτονήσει. Ο δικηγόρος της γυναίκας που βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, κατέθεσε υπόμνημα στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης με το οποίο υποστηρίζει πως ο 50χρονος γυμναστής ζητούσε εκδίκηση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top