Αυτοκτονία γυμναστή: H απάντηση της 50χρονης και το revenge porn

Φύλλο και φτερό τα κινητά και τα laptop του αυτόχειρα

«Είμαι στην διάθεση των αρχών» δηλώνει μέσω του δικηγόρου της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Star η 50χρονη που καταγγέλλει ως «γυναίκα – αράχνη» ο γυμναστής στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο δικηγόρος της 50χρονης υποστηρίζει ότι οι 24 παραλήπτες του email που έστειλε ο γυμναστής, λίγο πριν το τέλος του, έλαβαν και πορνογραφικό βίντεο.

Αυτοκτονία γυμναστή: Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο»

«Αυτό το βίντεο, όπως ενημερώθηκα, απεστάλη και στο σχολείο της ανήλικης κόρης της. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η εικόνα της είναι δραματική. Το σημείωμα είναι η θρυαλλίδα των εξελίξεων», επισημαίνει ο Κώστας Κόλτσης.

«Αν αυτό το σημείωμα προέρχεται από έναν άνθρωπο διαταραγμένο, με εκδικητική πρόθεση… Το revenge porn δεν είναι μόνο ότι το ανεβάζω μόνο σε ένα κανάλι. Είναι ότι το στέλνω σε ένα πλήθος ανθρώπων και στο σχολείο της μικρής», σημειώνει.

«Του έλεγε ότι έχει καρκίνο»: Αποκαλύψεις για τη γυναίκα «αράχνη»

«Με κατέστρεψε», έγραψε ο Γιώργος λίγο πριν τέλος. «Εκείνος με εκβίαζε με μηνύματα», απαντά η 50χρονη στο υπόμνημά της, που παρέδωσε χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης 

Τι υποστηρίζει η 50χρονη

Η 50χρονη στο υπόμνημά της κατέθεσε: «Με την ανάρτησή του λίγο πριν την αυτοκτονία του καθώς επίσης και με την αποστολή μηνυμάτων  ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mails) σε διάφορα πρόσωπα, προέβη σε αυτό που μου είχε προαναγγείλει μέσω μηνυμάτων του. Ήτοι, μετά την αυτοκτονία του, θα ανοίξουν για εμένα οι ασκοί του Αιόλου που γεννήθηκα σκατόψυχη και καταραμένη, θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο εκδικητικής εξόντωσης της πρώτης από εμάς και της οικογένειάς μου, σε ένα αφήγημα που αναφέρει τρομερά ψεύδη από την αρχή μέχρι το τέλος. Με τον παρόν υπόμνημά μας σκοπός μας είναι να θέσουμε τους εαυτούς μας στη διάθεσή σας και στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια». 

Αυτοκτονία γυμναστή: Τι λέει η γυναίκα που καταγγέλλει στο mail του

Φύλλο και φτερό τα κινητά και τα laptop του αυτόχειρα

Φύλλο και φτερό κάνουν οι αρχές κινητά και laptop του γυμναστή, εστιάζοντας στην ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Θεσσαλονίκη: Νέο email «δείχνει» κυκλώματα μαστροπείας και εκβιασμών

«Τα μηνύματα είναι σταλμένα από το κινητό του προς το κινητό της εντολέως μου. Είναι σταλμένα το πρωί της Τρίτης. Της έστειλε μήνυμα συνοδευόμενο από ένα βίντεο 2-2,5 λεπτών», υποστηρίζει ο δικηγόρος της 50χρονης.

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη

Φύλλο και φτερό κάνουν οι αρχές κινητά και laptop του γυμναστή, εστιάζοντας στην ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του

Όπως τονίζει ο κ. Κόλτσης, η 50χρονη «ζούσε το τελευταίο διάστημα έναν εφιάλτη. Τα μηνύματα είναι σοκαριστικά».

Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν σε καταθέσεις οι στενοί συγγενείς του γυμναστή, αλλά και η γυναίκα που καταγγέλλεται από τον γυμναστή .Το υπόμνημα της θα διαβιβαστεί την ερχόμενη εβδομάδα στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top