Θεσσαλονίκη: Νέο email «δείχνει» κυκλώματα μαστροπείας και εκβιασμών

Τι αποκάλυψε στο Star γνωστός δικηγόρος

Το καταγγελτικό κείμενο που άφησε πίσω του γυμναστής δίνει κουράγιο και σε άλλους να μιλήσουν για όσα γνωρίζουν. Το Star αποκάλυψε ένα ακόμη email -  μυστήριο, το οποίο εστάλη σε νομικό της Θεσσαλονίκης, το οποίο «δείχνει» κυκλώματα μαστροπείας και εκβιασμών, αναλύει τη δράση και την δομή τους, ενώ συμπεριλαμβάνει συγκεκριμένα ονόματα.

«Ο γυμναστής διέρρευσε πορνογραφικό υλικό», λέει η γυναίκα «αράχνη»

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Ραλλιώ Λεπίδου ο γνωστός δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς, είχε δεχθεί και ο ίδιος ένα μυστήριώδες email με αποστολέα μια γυναίκα, η οποία κατήγγειλε σωρεία αδικημάτων που λαμβάνουν χώρα στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης, όπως:

  • Απόπειρες ανθρωποκτονίας 
  • Μαστροπεία
  • Διακίνηση ναρκωτικών
  • Παράνομο τζόγο 
  • Φοροδιαφυγή 

«Μετά από αυτήν την αυτοκτονία αισθάνομαι υποχρεωμένος να προβώ σε αποκαλύψεις, δίνοντας στοιχεία που έω από πρώτο και δεύτερο πληροφοριοδότη.Τα στοιχεία αυτά περιέχουν ονόματα στοιχεία, μαγαζιά και περιέχουν και τον τρόπο με τον οποίο τα κυκλώματα ξεπλένουν χρήματα», ανέφερε ο κ. Διαλυνάς μιλώντας στο Star.

Σημειώνεται ότι όλα όσα ανέφερε στο κείμενό του πριν αυτοκτονήσει ο 50χρονος γυμναστής είναι καταγγελίες που ήδη έχει καταθέσει στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης ο νομικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα για την υπόθεση βιασμού της τον περασμένο Ιανουάριο.

Νέο email - μυστήριο: Κύκλωμα με τρεις υποομάδες στη Θεσσαλονίκη

Πίσω απο αυτά, βρίσκονται ένα κύκλωμα με τρεις υποομάδες και αρχηγούς γνωστά πρόσωπα της νύχτας,όπως καταγγελεται.

«Με αρχηγούς που έχουν μαγαζιά σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική που αλλάζουν ΑΦΜ με εικονικούς ιδιοκτήτες, μέσα σε έξι χρόνια έχουν αλλάξει 78 φορες ΑΦΜ, γίνεται η διακίνηση από τόνους κοκαϊνης το καλοκαίρι. Οι αρχηγοί και οι ιδιοκτήτες κατανομάζονται και δεν κουνιέται φύλλο», καταγγέλλει ο γνωστός ποινικολόγος.

Ακόμα, στην καταγγελία γίνεται αναφορά και σε ένα τουριστικό γραφείο που διοργανώνει μαθητικές εκδρομές. Όπως αναφέρει η γυναίκα  - μυστήριο , εκεί εντοπίζονται νεαρά κορίτσια, τα οποία εξωθούνται στα ναρκωτικά και την πορνεία.

Ενώ καταγγέλλεται και εμπλοκή αστυνομικών που πουλούν προστασία σε μαγαζιά και ενημερώνουν το κύκλωμα για τις κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ.Όλα τα στοιχεία έχουν κατατεθεί στην δικαιοσύνη απο τις 24 Ιανουαρίου .

Ανοίγουν τα στόματα στη Θεσσαλονίκη

Τα στόματα στην Θεσσαλονίκη ανοίγουν. Εκδιδόμενη η οποία είχε προσκληθεί σε πάρτι, μίλησε στο Star. Όπως είπε, την είχαν ενημερώσει ότι ήθελαν κοπέλες για πάρτι σε ξενοδοχείο της πόλης. 

«Άμα πας στα Λαδάδικα και δεις τι γίνεται θα χάσεις πάσα ιδέα. Τα ίδια τα κοριτσάκια προσεγγίζουν μεγάλους άνδρες, ξεκινάνε από το θα με κεράσεις ένα ποτό και μετά πάει λέγοντας. Υπό την καθοδήγηση κάποιων...», καταγγέλλει.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top