«Ο γυμναστής διέρρευσε πορνογραφικό υλικό», λέει η γυναίκα «αράχνη»

«Την απειλούσε ότι θα την καταστρέψει», λέει ο δικηγόρος της

Η γυναίκα «αράχνη» που ο γυμναστής αυτόχειρας κατηγορούσε στα τελευταία του μηνύματα ότι του απέσπασε δεκάδες χιλιάδες ευρώ και την «έδειχνε» ως τη βασική υπαίτια για την απόφασή του να αυτοκτονήσει, «έσπασε» τη σιωπή της μέσω του δικηγόρου της.

Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η γυναίκα «αράχνη» που «καίει» ο γυμναστής

«Την εκβίαζε και την απειλούσε», ισχυρίζεται ο δικηγόρος της γυναίκας που ο 50χρονος γυμναστής στη Θεσσαλονίκη κατονόμαζε στο mail που έστειλε σε πάνω από 24 παραλήπτες, λίγες ώρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του. 

Θρήνος στην κηδεία του γυμναστή - «Ξεσπά» η σύζυγός του στο Star

«Όπως προκύπτει από το υλικό που έχω στη διάθεσή μου, η εντολέας μου χώρισε από τον αυτόχειρα αρκετό καιρό πριν. Ο αυτόχειρας επικαλούμενος προβλήματα, στενοχώρια, ότι θα αυτοκτονήσει όπως έκανε κι άλλες φορές στο παρελθόν, προσπαθούσε να την προσεγγίσει να γυρίσει σπίτι. Εκείνη αρνείτο καθώς χώρισαν λόγω του χαρακτήρα του. Ανυπόστατο και ανήκουστο το θέμα των 400.000 ευρώ. Ο άνθρωπος αυτός πριν την αυτοκτονία, εκβίαζε και απειλούσε την εντολέα μου ότι θα την καταστρέψει», είπε στην εκπομπή T Live ο δικηγόρος Κώστας Κολτσής.

αυτοκτονία γυμναστή

Ποια είναι η γυναίκα «αράχνη» που κατονόμαζε ο γυμναστής

Ο 50χρονος γυμναστής κατονόμασε μια γυναίκα ως την αιτία της οικονομικής και ψυχολογικής καταστροφής του. 

Στο email που απέστειλε σε 24 παραλήπτες ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι τον εκμεταλλεύτηκε και του απέσπασε υπέρογκο χρηματικό ποσό.

«Κατάφερε να μου αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000. Ζητούσα απεγνωσμένα μόνο να μιλήσουμε, να βρούμε μια λύση, άρρωστος πια ψυχικά... Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου, 400.000 ευρώ. Εύχομαι αυτά τα σκουπίδια να μην κάνουν κακό σε άλλον άνθρωπο και ο Θεός να τους δώσει μετάνοια. Δυστυχώς εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσει αυτό το τίμημα. Μια ημέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου, έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας μας, από τότε παραμένει άφαντη... Με έκανε να χάσω όλη την περιουσία μου, τους έλεγα με μηνύματα ότι θα δώσω τέλος στη ζωή μου, σε αυτήν και τον γιο της».

Όπως ανέφερε ο 50χρονος, τη συγκεκριμένη γυναίκα την ερωτεύτηκε τυφλά. Γνωριζόντουσαν από παιδιά, καθώς ήταν συμμαθητές. Πριν δύο χρόνια οι δρόμοι τους συναναντήθηκαν και πάλι και τότε αποφάσισαν να προχωρήσουν μαζί. Εκείνος σε διάσταση με τρία παιδια. Πίστευε πως θα γινει ο παράδεισός του, εξελίχθηκε όμως σε κόλαση.

Στο κείμενό του φωτογράφιζε τόσο εκείνη όσο και τον σύζυγό της και άφηνε υπόννοιες για κυκλώματα μαστροπείας και εκβιασμων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top