Θρήνος στην κηδεία του γυμναστή - «Ξεσπά» η σύζυγός του στο Star

«Δεν είμαι ούτε πρώην, ούτε τίποτα άλλο», λέει η μητέρα των 3 παιδιών του

Θρήνος στην κηδεία του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη που έβαλε τέλος στη ζωή του. Η σύζυγός του μιλώντας στο Star «ξεσπά» και απαντά σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για τον πατέρα των παιδιών της.

Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο email που έστειλε ο γυμναστής πριν αυτοκτονήσει

Το τελευταίο «αντίο» στον γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία του έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο κοιμητήριο Θέρμης, σε κλειστό, οικογενειακό κύκλο.

κηδεία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη

Όσοι τον γνώρισαν μιλούν για έναν ευγενικό και πρόσχαρο άνθρωπο που αντιμετώπιζε πάντοτε με αισιοδοξία τα προβλήματα της καθημερινότητας.

γυμναστής Θεσσαλονίκη

«Ξεσπά» η σύζυγος του γυμναστή - «Δεν είμαι ούτε πρώην, ούτε τίποτα άλλο»

Η σύζυγος του άτυχου γυμναστή, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κοριτσάκι, μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Ραλλιώ Λεπίδου:

Ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση. Τίποτα άλλο δε ζήτησα. Ό,τι γράφει ο Γιώργος, ό,τι αναφέρει ο Γιώργος, αυτό είναι. Εγώ είμαι σύζυγός του, δεν είμαι ούτε η πρώην, ούτε τίποτα άλλο. 

Η ίδια διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον πατέρα των παιδιών της και με την οικογένεια του γυμναστή. Αναφερόμενη στα όσα είχε πει μέσω μηνυμάτων και ανάρτησεων ο σύζυγός της πριν αυτοκτονήσει είπε: «Αυτό που γνώριζα εγώ είναι ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, μόνο αυτό ξέρω. Έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο».

σύζυγος γυμναστή που αυτοκτόνησε

«Ίσως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι την "πάτησε"», λέει πρώην σύντροφος του γυμναστή

Πρώην σύντροφος του 50χρονου γυμναστή εξέφρασε την άποψη ότι αυτοκτόνησε γιατί δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι την «πάτησε», όπως χαρακτηριστικά είπε: 

«Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος έκανε αυτό επειδή είχε πάθει ερωτική απογοήτευση ή επειδή έχασε τα λεφτά του απλά. Ίσως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι την "πάτησε" με άτομα που είχε εμπιστευτεί. Ίσως ήταν θυμωμένος με τον εαυτό του που έφτασε σε αυτό το σημείο, να του πάρουν όλη την περιουσία και να μην το καταλάβει», είπε μιλώντας στο Vergina TV.

γυμναστής αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη

Αυτοκτονία γυμναστή: «Ήταν άνθρωπος έξω καρδιά»

Οι άνθρωποι που τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο έξω καρδιά, ευαίσθητο και βαθιά θρησκευόμενο.

«Ήταν ένας άνθρωπος έξω καρδιά δεν μπορείς να γνωρίζεις τι κρύβει ο καθένας μέσα του και πώς οδηγείται σε αυτήν την πράξη. Ήταν πολύ ευαίσθητος, παρόλο το παρουσιαστικό του, χαμογελαστός το έλεγε και το μοτό του ότι γυμνάζει χαμόγελα», είπε η δικηγόρος της οικογένειάς του, Παρασκευή Σεραίοδου.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top