Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο email που έστειλε ο γυμναστής πριν αυτοκτονήσει

Τι έλεγε για τη γυναίκα «αράχνη» και το πάρτι σε ξενοδοχείο

Θρήνος για τον γυμναστή στη Θεσσαλονίκη που έβαλε τέλος στη ζωή του - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Το τελευταίο email που έστειλε λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του αναμένεται να ρίξει «φως» στους λόγους που οδήγησαν στην αυτοκτονία τον γνωστό γυμναστή. Τα τελευταία λόγια του για τη γυναίκα «αράχνη», το γνωστό πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη και το κύκλωμα εκβιασμού επιχειρηματιών.

Ξεσπά ο αδερφός του γυμναστή: «Δεν ισχύει ότι μία γυναίκα του πήρε χρήματα»

γυμναστής Θεσσαλονικη

Σε ένα email με συνολικά 24 παραλήπτες, ο 50χρονος γυμναστής στη Θεσσαλονίκη εξηγούσε τους λόγους που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ανάμεσα σε αυτούς που έλαβαν το συγκεκριμένο κείμενο φέρεται να είναι και ο δικηγόρος του βασικού κατηγορουμένου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού σε ξενοδοχείο της πόλης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Το ηλεκτρονικό μήνυμα ξεκινούσε  ως εξής:

Λίγο πριν δώσω τέλος στο δράμα που περνάω, θεωρώ υποχρέωσή μου να μάθουνε όλοι ότι αυτό το άτομο (αναφέρει γυναικείο ονοματεπώνυμο) με οδήγησε να βάλω τέλος στη ζωή μου.

mail γυμναστή που αυτοκτόνησε

Στη συνέχεια, ο γυμναστής αναφέρεται στα ποσά που του απέσπασε η εν λόγω γυναίκα, την οποία γνώριζε από το σχολείο και ήταν ερωτευμένος μαζί της. «Κατάφερε να μου αποσπάσει το ποσό των 90.000 ευρώ. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου 400.000 ευρώ . Δυστυχώς εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσει με αυτό το τίμημα με την απώλεια της ζωής μου. Μια ημέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας, από τότε παραμένει άφαντη».

Θεσσαλονίκη: Πώς έδρασε η γυναίκα - «αράχνη» που εξαπάτησε τον γυμναστή

αυτοκτονία γυμναστή

Θεσσαλονίκη: Τι έγραφε στο mail ο γυμναστής για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι και τη Γεωργία Μπίκα

Στο συγκεκριμένο mail, ο 50χρονος αναφέρεται και στο γνωστό πάρτι το βράδυ της πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ενώ αναφέρεται και στην 24χρονη, Γεωργία Μπίκα, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της τη βραδιά εκεινή:

Γεωργία Μπίκα: Απαντά για την εμπλοκή της στην υπόθεση αυτοκτονίας γυμναστή

Η (σ.σ. γυναικείο ονοματεπώνυμο) μάνα της δεκαεπτάχρονης (σ.σ. γυναικείο ονοματεπώνυμο) ήταν πίσω από το πάρτυ στην σουίτα που πήγε η Γεωργία Μπίκα.

γυμναστής Θεσσαλονίκη - Γεωργά Μπίκα

Ακόμα, κάνει λόγο και σε κυκλώματα που εκμεταλλεύονται και εκβιάζουν επιχειρηματίες, στο οποίο, σύμφωνα με όσα έγραφε στο συγκεκριμένο μήνυμα, συμμετείχε και η γυναίκα με την οποία ήταν ερωτευμένος. «Αυτό έκανε κι αυτή… εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας ακόμα και πελάτες, από Κύπρο και Βουλγαρία… τους έπαιρναν από αεροδρόμια κτλ.».

Σημειώνεται ότι η 24χρονη ξεκαθάρισε από την πλευρά της ότι ουδεμία σχέση είχε με τον γυμναστή και όσα κατήγγειλε πριν αυτοκτονήσει.

Όσα είπε η Γεωργία Μπίκα για την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή - Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top