Ξεσπά ο αδερφός του γυμναστή: «Δεν ισχύει ότι μία γυναίκα του πήρε χρήματα»

«Η γυναίκα - αράχνη είναι κόρη γνωστού πολιτικού» - Τι λέει φίλος του

Ο αδερφός του γυμναστή που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε την κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την αινιγματική αυτοκτονία και τις ανακρίβειες που ακούγονται σχετικά με αυτή.

Ο 50χρονος γυμναστής που κρεμάστηκε

«Είναι ένας φριχτός εφιάλτης αυτό που ζούμε τις τελευταίες ώρες, τόσο δύσκολο να το συνειδητοποιήσω και εγώ και η οικογένειά μας. Πώς να διαχειριστεί κανείς άλλωστε αυτό που έχει συμβεί. Να φύγει από τη ζωή ένα κομμάτι ουσιαστικά της ζωής σου, ο αδερφός σου. Θέλω να θρηνήσω τον αδερφό μου, θέλω να τον πενθήσω», δήλωσε αρχικά ο αδερφός του 50χρονου. 

Θεσσαλονίκη: Πώς έδρασε η γυναίκα - «αράχνη» που εξαπάτησε τον γυμναστή

Μάλιστα, απηύθυνε έκκληση ώστε όλοι να σεβαστούν το πένθος της οικογένειας και να είναι διακριτικοί σε αυτές τις δύσκολες ώρες: «Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους εσάς, ειδικά για τη διακριτικότητα σε αυτό το δύσκολο κομμάτι της πραγματικότητας και παρακαλώ όλους να σεβαστούν το πένθος μας, χωρίς οχλήσεις σε εμένα και την οικογένειά μου».

«Δεν ισχύει ότι κάποια γυναίκα του πήρε χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό» 

Ο αδερφός του αυτόχειρα γυμναστή, πάντως, διαψεύδει το ότι κάποια γυναίκα είχε αποσπάσει χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό του, ενώ δηλώνει πως δεν είχε πει ποτέ ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Θεσσαλονίκη: Το σημείωμα του γυμναστή - Τι έλεγε για γνωστή υπόθεση βιασμού

«Μη ξεχνάμε υπάρχει και η σύζυγος του και μητέρα των τριών παιδιών του, γιατί είναι σύζυγος του και όχι πρώην όπως εσφαλμένα γράφτηκε και ειπώθηκε. Γενικά γράφτηκαν πολλά, ανακρίβειες φοβερές. Όπως ας πούμε για τα χρήματα που απέσπασε κάποια γυναίκα από το λογαριασμό του, κάτι που δεν ισχύει. Δεν ξέρω αν υπήρχε άλλη συναλλαγή όχι όμως από τραπεζικό λογαριασμό. Δεν είχε δείξει κάτι στο παρελθόν περίεργο, ούτε και είχε προσπαθήσει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν να θέσει τέλος στη ζωή του. Η οικογένειά μου πενθεί, οι φίλοι του πενθούν και θα τον χαιρετίσουμε με το τελευταίο μου μας αντίο σε στενό κύκλο. Δε θα επιθυμούσα με την ύπαρξη τηλεοπτικών συνεργείων, είναι πολύ δύσκολο ήδη για εμάς, θέλουμε να μας αφήσετε να τον πενθήσουμε. Σας ευχαριστώ θερμά», είπε ο ίδιος.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του γυμναστή

Η οικογένεια του εκλιπόντος μέσω της δικηγόρου της, Παρασκευής Σεραΐδου προβαίνει στην εξής ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την αγάπη που εισπράττουμε από όλο τον κόσμο. Θα θέλαμε όμως να γίνει σεβαστή από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η συνειδητή απόφασή μας, να μην προβεί κανένα μέλος της οικογενείας μας σε οποιαδήποτε δημόσια δήλωση, καθώς και να γίνει αποδεκτή η επιθυμία μας να θρηνήσουμε τον άνθρωπό μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η οποιαδήποτε ενόχληση μελών της οικογενείας μας – κυρίως δε των ανηλίκων παιδιών του εκλιπόντος – καθώς και η αναπαραγωγή δημοσιευμάτων για την προσωπική του ζωή, μόνο μεγαλύτερη αναστάτωση και θλίψη μπορούν να μας προκαλέσουν. Πιστεύουμε ότι η τήρηση της ανωτέρω επιθυμίας μας προέχει από κάθε άλλο δικαίωμα και δεν θέλουμε να βλέπουμε και να ακούμε προσωπικές και οικογενειακές στιγμές της ζωής μας στη δημοσιότητα. Παρακαλούμε για απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του.»   

H γυναίκα «αράχνη» του έλεγε ότι χρειάζεται «στήριξη και ασφάλεια»

Στο μεταξύ, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» επικοινώνησε και με έναν επιστήθιο φίλο του γυμναστή, ο οποίος αποκάλυψε πολλά για τη γυναίκα - «αράχνη» και τα όσα οδήγησαν τον 50χρονο στην αυτοκτονία. 

Επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα αυτή, με την οποία είχε σχέση ο 50χρονος, όντως του πήρε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και εξαφανίστηκε. «Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είχε κανένα απολύτως οικονομικό πρόβλημα. Είχε πουλήσει ένα αυτοκίνητο και είχε στην κατοχή του 90.000 ευρώ. Ήρθε και με ρώτησε πως μπορούμε αυτά τα λεφτά να τα επενδύσουμε σε κρυπτονομίσματα. Τα επένδυσε σε αυτή την εφαρμογή και σε λιγότερο από 5 μήνες έφτασαν τα 400.000 ευρώ. Εκεί είναι που έρχεται η συγκεκριμένη κυρία. Ήταν συμμαθητές. Πάει στο γυμναστήριο, τον προσεγγίζει εξαρχής ερωτικά», λέει αρχικά. 

Γεωργία Μπίκα: Απαντά για την εμπλοκή της στην υπόθεση αυτοκτονίας γυμναστή

Ο 50χρονος στην ανάρτησή του είχε υποστηρίξει, μάλιστα, πως η γυναίκα αυτή είναι «κόρη γνωστού πολιτικού».

Η γυναίκα είπε στον γυμναστή πως εξαρτάται οικονομικά από τον άντρα της και πως χρειάζεται τη βοήθεια του 50χρονου για να νιώσει «ασφάλεια»: «Συνάπτουν σχέσεις μεταξύ τους ερωτικές και εκείνη του έλεγε ότι ζει έναν Γολγοθά, μια καταπίεση. Ότι ήθελε να ξεφύγει από όλο αυτό, απλά επειδή δεν ήταν οικονομικά ανεξάρτητη και τη στήριζε ο άντρας της, ήθελε να νιώσει μια ασφάλεια. Και για αυτό τον λόγο  έκανε το μοιραίο λάθος, ενώ στην αρχή κατάφερε να του αποσπάσει το ποσό των 90.000 ευρώ, για να νιώσει ασφάλεια έκανε το μοιραίο λάθος και της έδωσε τους κωδικούς από την εφαρμογή. Εκείνη άρχισε και εξαργύρωνε και άλλα λεφτά, άρχισε να απομακρύνεται, μέχρι που την έπαιρνε τηλέφωνο και την έψαχνε. Της έλεγε "Έλα λίγο να μιλήσουμε, δεν είμαι καλά ψυχολογικά, θέλω να σε δω". Αυτή τίποτα. Μέχρι που εξαφανίστηκε όλο το ποσό και αυτό ήταν, εξαφανίστηκε και η κυρία», λέει ο φίλος του 50χρονου.

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top