«Του έλεγε ότι έχει καρκίνο»: Αποκαλύψεις για τη γυναίκα «αράχνη»

Αποκάλυψη Star: Ο 50χρονος επί 15 ημέρες σκεφτόταν το τέλος

Άγνωστες λεπτομέρειες από τις τελευταίες στιγμές του αυτόχειρα γυμναστή στη Θεσσαλονίκη έφερε στο φως το Star. Ο 50χρονος είχε αναφερθεί στην αυτοκτονία του δύο εβδομάδες πριν. Η κίνηση στο γυμναστήριο που παρεξένεψε τους θαμώνες. 

Θεσσαλονίκη: Νέο email «δείχνει» κυκλώματα μαστροπείας και εκβιασμών

Τουλάχιστον 15 ημέρες πριν, ο 50χρονος γυμναστής σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είχε κάνει μία κίνηση πριν από δύο εβδομάδες που έδειχνε ότι δεν είναι καλά. Μια κίνηση που προκάλεσε εντύπωση στους αθλούμενους. 

«Ο γυμναστής διέρρευσε πορνογραφικό υλικό», λέει η γυναίκα «αράχνη»

Συγκεκριμένα, φέρεται να είχε αλλάξει θέση στον σάκο του μποξ μέσα στο γυμναστήριό του. Όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε, η απάντησή του ήταν... για να κρεμαστεί. Δύο εβδομάδες μετά, τον βρήκαν νεκρό στο συγκεκριμένο σημείο.

αυτοκτονία γυμναστή Θεσσαλονίκη

Οι Αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης εστιάζουν τώρα σε μια συγκεκριμενη χρονική στιγμή της περασμενης Τρίτης, στο δίωρο μεταξύ 2 με 4 το μεσημέρι. Με ποιους είχε μιλήσει τότε, τι ειπώθηκε και γιατί ανέβασε την ανάρτηση με τις συγκεκριμένες καταγγελίες στο Facebook τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η γυναίκα «αράχνη» που «καίει» ο γυμναστής

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανοίξουν και τραπεζικοί λογαριασμοί για να δουν πώς έκαναν "φτερά" τα 400.000 ευρώ που αναφέρει μέσα στο κέιμενο ότι του πήραν. Παράλληλα, έχουν στα χέρια τους και ηχογραφημένα μηνύματά του, καθώς συνήθιζε να ηχογραφεί όσα έγραφε με τη μέθοδο της υπαγόρευσης.

γυμναστής Θεσσαλονίκη

Φίλοι γυμναστή: «Του έλεγε ότι πάσχει από καρκίνο»

Την ίδια ώρα, φίλοι του που γνώριζαν καλά τη σχέση που είχε με τη γυναίκα «αράχνη», την οποία κατονομάζει στο e-mail που είχε στείλει σε τουλάχιστον 24 παραλήπτες, αποκάλυψαν λεπτομέρειες της σχέσης τους.

γυμναστής - γυναίκα αράχνη

Σύμφωνα με όσα λένε, η 50χρονη του έλεγε ότι είναι άρρωστη και ότι  πάσχει από καρκίνο και εκείνος της έδινε χρήματα. Μάλιστα, όταν συνειδητοποίησε πως του έλεγε ψέματα φέρεται να τους είπε:

Με δούλευε και δεν κατάλαβα το παραμικρό.

Ακόμα, φέρεται να τους είχε πει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα του έλεγε να χωρίσουν, γιατί ο πνευματικός της δεν της επέτρεπε να κάνει σχέση λόγω της ασθένειάς της. Τελικά εξαφανίστηκε, κλείνοντας τα τηλέφωνά της.

Η γυναίκα από την πλευρά της ισχυρίζεται ότι δανείστηκε χρήματα τα οποία και επέστρεψε στον γυμναστή.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top