Αυτοκτονία γυμναστή: «Ήταν βίαιος, ζήλευε κι είχε εμμονή μαζί μου»

Τι είπε η 50χρονη που εμφάνισε ο γυμναστής ως «γυναίκα αράχνη»

Η γυναίκα, την οποία εμφάνιζε στην επιστολή του ως υπεύθυνη για την αυτοκτονία του ο γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη, έσπασε τη σιωπή της. Τον κατηγόρησε για βιαιότητα κι εμμονή και υποστήριξε ότι έγραψε ό,τι έγραψε για εκδίκηση επειδή τον χώρισε. Υποστήριξε ότι έχασε τα χρήματά του στο bitcoin και ότι έκανε χρήση ουσιών που είχαν επηρεάσει στη σκέψη και τον χαρακτήρα του.

Η 50χρονη, την οποία εμφάνιζε σε επιστολή του ως τη γυναίκα που του απέσπασε σχεδόν 500.000 ευρώ, ο γυμναστής που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη, έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή της και παρουσίασε τη δική της πλευρά για το πώς εξελίχθηκε η σχέση της μαζί του. 

Αυτοκτονία γυμναστή: H απάντηση της 50χρονης και το revenge porn

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», γνώρισε τον γνωστό γυμναστή μέσω των social media και στην αρχή της γνωριμίας τους τίποτα δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε. 

Ο γυμναστής

Ο γυμναστής που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη

«Όταν του είπα ότι θα πρέπει να χωρίσουμε, καθώς δεν άντεχα άλλο τη βιαιότητά του, την ακραία ζηλοτυπία του, την εμμονή του, ξεκίνησα να ζω υπό το καθεστώς διαρκούς φόβου για τα παιδιά μου και για εμένα», είπε η γυναίκα. 

Αυτοκτονία γυμναστή: Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο»

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι την είχε απειλήσει μετά τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας μέσα στο τσιπουράδικο που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη, λέγοντάς της ότι δε θα έχει καλύτερη τύχη. 

«Η κατάχρηση ουσιών είχε επηρεάσει πάρα πολύ τον χαρακτήρα και την κρίση του. Η ζωή μας έχει γίνει κόλαση, τίποτα από όλα όσα έχει γράψει δεν είναι αλήθεια. Τα έκανε όλα για να με εκδικηθεί και να καταστρέψει εμένα κι όλα όσα αγαπώ», είπε η 50χρονη. 

Αυτοκτονία γυμναστή: «Είχε απειλήσει και στο παρελθόν ότι θα αυτοκτονήσει»

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της γυναίκας, μιλώντας στον Στρατή Λημνιό αποκάλυψε πως ο γυμναστής είχε στείλει και στο παρελθόν επιστολές στην εντολέα του, γνωστοποιώντας ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του. 

«Του έλεγε ότι έχει καρκίνο»: Αποκαλύψεις για τη γυναίκα «αράχνη»

Όπως είπε, μια τέτοια επιστολή είχε στείλει τον Μάιο, στην οποία ανέφερε ότι δεν κατηγορεί κανένα και ότι για την απόφασή του έφταιγαν οι ουσίες που έπαιρνε. 

Γυμναστής

Η 50χρονη που την κατηγορεί ως υπεύθυνη για την αυτοκτονία του αναφέρει ότι ήταν βίαιος και ζηλιάρης

Υπάρχουν επίσης γραπτά μηνύματα που έστελνε στην 50χρονη, στα οποία της ανέφερε ότι έχασε 60.000 ευρώ μέσα σε τρεις ώρες από επενδύσεις σε bitcoin και ότι καταστρεφόταν. 

Θεσσαλονίκη: Νέο email «δείχνει» κυκλώματα μαστροπείας και εκβιασμών

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος πριν από δύο μήνες έλεγε στην εντολέα μου ότι θα χωρίσει από τη σύζυγό του για να παντρευτούν, παραμονή της αυτοκτονίας του έστειλε στον πρώην σύζυγό της ένα ροζ βίντεο το οποίο το είχε γυρίσει χωρίς τη θέληση κι εν αγνοία της. Υπάρχει δε κι άλλο βίντεο το οποίο το έστειλε σε πλήθος ανθρώπων άσχετων μεταξύ τους και στο σχολείο της κόρης της εντολέως μου», είπε ο δικηγόρος. 

«Ο γυμναστής διέρρευσε πορνογραφικό υλικό», λέει η γυναίκα «αράχνη»

Επανέλαβε ότι η πελάτης του δεχόταν απειλές από τον αυτόχειρα γυμναστή ότι θα της καταστρέψει τη ζωή, αφότου του ζήτησε να χωρίσουν γιατί η συμβίωση μαζί του ήταν αφόρητη. 

Τέλος σημείωσε ότι από την έρευνα στους υπολογιστές και στο κινητό του θα αποδειχθεί πού πήγαιναν τα χρήματα που έχασε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top