Πάτρα: Νέο έγγραφο «φωτιά» από το νοσοκομείο «Παίδων» για την κεταμίνη

Δίνει εξηγήσεις για το τι περιείχε το κιτ ανάνηψης της Τζωρτζίνας

Νέα στοιχεία για την κεταμίνη φέρνει στο φως της δημοσιότητας έγγραφο που έστειλε το νοσοκομείο Παίδων στη 18η ανακρίτρια. Σε αυτό δίνονται εξηγήσεις για το περιοεχόμενο του κιτ ανάνηψης της Τζωρτζίνας. Επισημαίνεται ότι η κεταμίνη που υπήρχε στο κιτ δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται και το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων για τη Μαλένα και την Ίριδα. 

Νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Πάτρα: «Μετά τον θάνατο της Μαλένας η γιαγιά Πισπιρίγκου χόρευε ζεϊμπέκικο»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, που αποκάλυψε στο Mega, έγγραφο από το νοσοκομείο «Πάιδων», όπου νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα, αποσαφηνίζει αρκετά πράγματα σχετικά με την κεταμίνη, που είναι η ουσία, με την οποία δηλητηριάστηκε το παιδί. 

Η Τζωρτζίνα με τους γονείς της

Η Τζωρτζίνα με τους γονείς της

«Προ μερικών ημερών εστάλη στην ανακρίτρια πλήρες επεξηγηματικό έγγραφο από το Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας σχετικά με το τι περιείχε το κιτ, η τσάντα των αναισθησιολόγων που προχώρησαν στην ανάνηψη της άτυχης Τζωρτζίνας, που άφησε την τελευταία της πνοή τον Ιανουάριο του 2022», ανέφερε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Tα SMS Πισπιρίγκου - Δασκάλακη: Θα έχουμε από μία απώλεια όποτε χωρίζουμε;

Το έγγραφο αυτό φέρεται να αναφέρει ότι στο κιτ υπήρχαν 12 περίπου φαρμακευτικές ουσίες για τη διασωλήνωση και τη διάσωση της Τζωρτζίνας. Ανάμεσα σε αυτά υπήρχαν πέντε αμπούλες των 100 μιλιγκράμ υπό αραίωση κεταμίνης. 

Μάνος Δασκαλάκης Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης κι η Ρούλα Πισπιρίγκου

Όμως, όπως αναφέρει το έγγραφο, καμία από αυτές τις αμπούλες δε χρησιμοποιήθηκε, αφενός γιατί δεν υπήρχε καμία ανάγκη και αφετέρου γιατί εξαιρετικά σπάνια χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις διασωληνώσεων. 

Πάτρα: «Καίνε» την Πισπιρίγκου τα πορίσματα για την Τζωρτζίνα

Στο έγγραφο, όμως, επισημαίνετε με νόημα ότι «ακόμα κι αν υποτεθεί ότι θα έκανε πέντε φορές το λάθος να χρησιμοποιήσει ισάριθμες αμπούλες κεταμίνης δε θα έφταναν την υπερβολική ποσότητα που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας».

Πάτρα: Οι δύο αντιφάσεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου για την Ίριδα

Τέλος, εντός της εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις σε όργανα της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς και σε δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας από το Καραμανδάνειο, το Ωνάσειο και το Παίδων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top