Πάτρα: Οι δύο αντιφάσεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου για την Ίριδα

Τι είχε πει στην κατάθεσή της η αδερφή της Ρούλας για τον θάνατο του μωρού

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα δεν έχουν τελειωμό. Ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ σήμερα ανέδειξε τις αντιφάσεις στα λεγόμενα της Δήμητρας Πισπιρίγκου σχετικά με τον θάνατο της 6 μηνών ανιψιάς της, της Ίριδας. Η ώρα θανάτου του παιδιού αλλά και το κατά πόσο εκείνο είχε ξυπνήσει ξανά στις 7:30 το πρωί μπάινουν πλέον στο στόχαστρο. 

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν εκείνη που βρήκε το μωράκι νεκρό μέσα στην κούνια του. Στην κατάθεσή της, η Δήμητρα είχε αναφέρει: 

Περί ώρα 11.30 της σημερινής 21/3/2021 η αδερφή μου και μητέρα του παιδιού, μου ζήτησε να πάω να ξυπνήσω το μωρό για να το ταΐσουμε και μετά να πάμε βόλτα. Μπήκα στο δωμάτιο και πιάνοντας το χεράκι του το ένιωσα παγωμένο. Ενστικτωδώς τότε έπιασα το στήθος του και τότε κατάλαβα ότι δεν ανασαίνει

Πάτρα: «Πιθανό η λευχαιμία της Μαλένας να προκλήθηκε από ουσία»

Ωστόσο, η θεία του μωρού δεν είχε αναφέρει πουθενά ότι το μωρό είχε ξυπνήσει στις 7:30 το πρωί και του είχε δώσει την πιπίλα του, κάτι που είπε αργότερα σε πολλαπλές δηλώσεις της στους δημοσιογράφους. 

Μία άλλη σημαντική αντίφαση που προκύπτει αφορά την ώρα θανάτου του μωρού. Στην κατάθεσή της, η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναφέρει ρητά πως το βρήκε νεκρό το βρέφος στις 11:30. Αργότερα, είχε πει σε δημοσιογράφους πως την βρήκε στις 10:45, κάτι που προκάλεσε έντονα ερωτήματα, αφού το ΕΚΑΒ εκλήθη στις 11:37. Τελικά, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είχε δηλώσει ότι μπερδεύτηκε λόγω της σύγχυσής της και είχε πει λάθος ώρα στους δημοσιογράφους.  

Πάτρα: «Ξέρω ότι έκανες κακό στα παιδιά»

«Τρέχοντας πήγα στην κουζίνα και φώναξα στην αδερφή μου για βοήθεια. Ξεκίνησα κατευθείαν Κάρπα και τεχνητή αναπνοή και ζήτησα από την αδερφή μου να έρθει και αυτή να με βοηθήσει για να καλέσω το ΕΚΑΒ. Ώρα 11.37 κάλεσε το ΕΚΑΒ και ώρα 11.42 παρελήφθη από τη μονάδα για μεταφορά για μεταφορά στο νοσοκομείο. Όλο αυτό το λίγο χρονικό διάστημα τόσο εγώ όσο και η αδελφή μου κάναμε συνεχώς μαλάξεις στο μωρό, καθώς και τεχνητή αναπνοή. Στο Καραμάνδειο νοσοκομείο Πατρών που μεταφέρθηκε το παιδί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δεν μπορώ να φανταστώ την αιτία που πέθανε το μωρό. Δεν μπορώ να καταλογίσω κάπου ευθύνη», φέρεται να είχε καταθέσει επίσης η Δήμητρα Πισπιρίγκου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top