Πάτρα: «Ξέρω ότι έκανες κακό στα παιδιά»

Ο άγριος καβγάς της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη

Άγριο καβγά είχαν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου σε δικηγορικό γραφείο λίγο πριν από τη σύλληψη της δεύτερης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Ο 30χρονος φέρεται να την κατηγόρησε ότι έκανε κακό στα δύο από τα τρία τους παιδιά. 

Στα μαχαίρια ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, λόγω των πληροφοριών που έρχονταν στο φως της δημοσιότητας κι άφηναν υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια πίσω από τους θανάτους των τριών κοριτσιών. 

Κατερινόπουλος: Γιατί Δεν Καταθέτει Αίτηση Αποφυλάκισης Η Πισπιρίγκου

Όπως είπε στο Mega, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, η σχέση του ζευγαριού ήταν τεταμένη. Αναφέρθηκε μάλιστα σε μια συνάντηση που είχε σε δικηγορικό γραφείο, λίγο πριν από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά στο τεστ DNA: «Ξέρει ότι είναι δικά του παιδιά»

Εκεί, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος στο παρελθόν, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης τσακώθηκαν, με τον 30χρονο να λέει στην εν διαστάσει σύζυγό του ότι για το ένα παιδί βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο ότι δεν το είχε πειράξει, αλλά για τα άλλα δύο όχι. 

Πάτρα: Όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στη Ρούλα κατά τη διάρκεια του καβγά

Χθες ο δημοσιογράφος όμως έδωσε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τον περιβόητο αυτόν καβγά, αποκαλύπτοντας ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είπε στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι ξέρει πως έκανε κακό στο παιδιά τους. 

Πάτρα: «Η Ρούλα δεν είχε πατήσει στους τάφους των παιδιών της»

«Ξέρω ότι έχεις κάνει κακό στα παιδιά με παρόμοιο τρόπο και θα τον ανακαλύψω, είτε αυτός ήταν με δηλητήριο, είτε με τη μέθοδο της ασφυξίας», φέρεται να της είπε. 

Πάτρα: Το εξώδικο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς στο Μάνο και τη Ρούλα

«Έγιναν μαλλιά κουβάρια και για πολλή ώρα. Είχε διάρκεια αυτό το επεισόδιο μεταξύ τους, το οποίο εκτονώθηκε μετά από αρκετή ώρα. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη στάση τους μετέπειτα», εξήγησε ο Γιώργος Αναστασόπουλος, αναφέροντας ότι η σχέση τους είχε προβλήματα από τότε, ανεξάρτητα αν εκείνοι ήθελαν να βγάζουν προς τα έξω ότι είναι ενωμένοι και στηρίζουν ο ένας τον άλλον. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top