Πάτρα: «Η Ρούλα δεν είχε πατήσει στους τάφους των παιδιών της»

Υπάλληλος του κοιμητηρίου κάνει αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε πατήσει στους τάφους των παιδιών της», λέει υπάλληλος του κοιμητηρίου, όπου έχουν ταφεί η Ίριδα και η Τζωρτζίνα. Τι είπε για τα αντικείμενα που πέταξαν η μητέρα και η αδελφή της. Γιατί είχε νοικιάσει διαμέρισμα ο Μάνος, στο οποίο δεν έμεινε ποτέ;

Νέα στοιχεία για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο των παιδιών της έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Πισπιρίγκου: Διαψεύδει ότι συνάντησε άτομα την ημέρα θανάτου της Τζωρτζίνας

Αυτή τη φορά, υπάλληλος του κοιμητηρίου, όπου έχουν ταφεί η Ίριδα και η Τζωρτζίνα αποκάλυψε πως η Ρούλα δεν είχε πάει ποτέ στους τάφους των παιδιών της. 

«Τόσα χρόνια τη Ρούλα Πισπιρίγκου δεν την είδα ποτέ», είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Πάτρα: Το εξώδικο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς στο Μάνο και τη Ρούλα

Όσο για τα αντικείμενα που είχαν αφήσει πάνω στον τάφο απλοί άνθρωποι που ήθελαν να τιμήσουν τα παιδιά και τα οποία πέταξαν η μητέρα και η αδελφή της σημείωσε:

«Είχαν έρθει το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, στις 06:45 και τα πέταξαν όλα τα πράγματα πάνω από το κοιμητήριο της Τζωρτζίνας και της Ίριδας. Η γιαγιά και η αδερφή της Πισπιρίγκου, και πρέπει να ήταν και ο πατριός. Τα βρήκαμε πεταμένα όλα τα πράγματα. Και είχαμε βάλει στεφανάκια, είχαμε βάλει λαμπούλες, κεράκια, τα είχαμε καθαρίσει, τα είχαμε φτιάξει. Ήταν πεταμένα όλα και μετά μία δημότισσα που έρχεται συχνά εκεί μέσα που έχει τον άντρα της δίπλα στο κενοτάφιο, εκείνη τα μάζεψε ξανά τα πράγματα που είχε βάλει ο κόσμος που ερχόταν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Το ίδιο έκαναν και στο άλλο παιδί, πάνω στα Συχαινά που το έχουν, στη Μαλένα».

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα ταυτοποιεί τη μητέρα της ως ένα απειλητικό άτομο»

Η υπάλληλος του κοιμητηρίου αποκάλυψε πως δεν είχε δει άλλη φορά την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου στους τάφους των παιδιών.

«Τη Ρούλα δεν την έχω δει προσωπικά ποτέ και δουλεύω τόσα χρόνια εκεί μέσα. Συγκεκριμένα, όταν έκλεινε 3 χρόνια το κοριτσάκι, η Μαλένα, το απόγευμα στις έξι είχε έρθει ο Μάνος με τους γονείς του. Την Πισπιρίγκου δεν την έχω δει ποτέ», σχολίασε, προσθέτοντας πως ο Μάνος Δασκαλάκης πηγαίνει συχνά στο κοιμητήριο.

Πάτρα: «Στην κηδεία της Ίριδας άργησε γιατί πήγε να φτιάξει τα μαλλιά της»

Προχώρησε επίσης και σε μία ακόμα αποκάλυψη για κάτι που συνέβη στην κηδεία της Ίριδας και είχε κάνει πολύ αρνητική εντύπωση. 

Πάτρα παιδιά: Ο λόγος που δε θα γίνει εκταφή της Μαλένας

«Μόνο όταν πέθανε η Ίριδα έμαθα ότι είχε πάει στο κομμωτήριο πρώτα να φτιαχτεί. Είχε αλλάξει την ώρα. Τους είπε περιμένετε να φτιάξω το μαλλί, και μετά θα γίνει η κηδεία. Ήμουν στην κηδεία της Ίριδας. Καμία σχέση ο Μάνος με τη Ρούλα. Η Ρούλα ήταν πολύ ψυχρή, δεν έκλαιγε. Ο Μάνος έκλαιγε, η Ρούλα ήταν σαν να έκλεινε την υποχρέωσή της», κατέληξε.

Πάτρα: Η Ρούλα έλεγε στον Μάνο ότι δεν αντέχει άλλη απόρριψη

Παράλληλα στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε μια γειτόνισσα της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη, η οποία αποκάλυψε πως ο 30χρονος είχε νοικιάσει ένα διάστημα ένα σπίτι στην Πάτρα, στο οποίο όμως δεν έμεινε ποτέ. 

Πάτρα: Πότε δόθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο;

«Είχαν χωρίσει με τη Ρούλα μετά τον θάνατο της Ίριδας κι είχε νοικιάσει ένα σπίτι κοντά στη Μπιζανίου γιατί ήθελε να είναι κοντά στην Τζωρτζίνα. Του είχε πει η Ρούλα ότι είχε μια εξωσυζυγική σχέση, ήρθαν σε ρήξη και ο Μάνος έφυγε από το σπίτι», είπε η γυναίκα. 

Σε ερώτηση δε αν ισχύουν όσα ακούγονται ότι η οικογένεια του Μάνου δεν ήθελε αυτόν τον γάμο απάντησε:

Αποκλειστικό Star: «Η Ρούλα ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός», λέει ο Μάνος

«Δεν ήξεραν πολλά για τη Ρούλα και την οικογένειά της, μετέπειτα έμαθαν κάποια πράγματα. Ήταν αφελής και αγαθός ο Μάνος, ήταν και μικρός και δεν ήθελαν να παντρευτεί, όμως από τη στιγμή που προέκυψε η εγκυμοσύνη δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι».

Αποκάλυψε τέλος ότι η Ρούλα είχε αποκαλύψει στον Μάνο ότι είχε αποπειραθεί στο παρελθόν να βάλει τέλος στη ζωή της. 

«Του είχε πει ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας γιατί δεν ήταν καθόλου ψυχολογικά μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, που ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που την αγαπούσε και τη φρόντιζε. Του έλεγε μάλιστα συνέχεια ότι δε θα αντέξει άλλη απόρριψη», είπε η γυναίκα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top