Εξαφάνιση Άρτεμις: Η περίεργη κλήση στο viber και οι διαγραφές «φίλων»

Ξεκινούν από την αρχή οι καταθέσεις για την 19χρονη από το Κορωπί

Είκοσι μήνες έχουν περάσει από την εξαφάνιση της Άρτεμις Βασίλη στο Κορωπί και ανοίγει πλέον νέος κύκλος καταθέσεων. Στο μικροσκόπιο έχει μπει μια κλήση στο viber που δέχθηκε λίγο πριν εξαφανιστεί, αλλά και οι κινήσεις της στα social media. Οι δικοί της πιστεύουν ότι κάποιοι από τους φίλους της ξέρουν πράγματα που δεν έχουν αποκαλύψει. Όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη της είναι ανοιχτά. 

Για περισσότερο από ενάμιση χρόνο η 19χρονη Άρτεμις Βασίλη δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Στις 16 Οκτωβρίου 2020 κάμερα ασφαλείας καταστήματος στο Κορωπί κατέγραψε για τελευταία φορά την κοπέλα να περπατάει στον δρόμο. Από τότε τα ίχνη της αγνοούνται με την αγωνία της οικογένειάς της να μεγαλώνει.

Κορωπί: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας, Α. Ντούγκας, πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Αυτό που ζητά η οικογένεια είναι από τους στενούς της φίλους να μιλήσουν στις αρχές. 

Άρτεμις Βασίλη

Η Άρτεμις Βασίλη

Εξαφάνιση Άρτεμις: «Οι φίλοι της να πούνε όσα γνωρίζουν»

«Δεν μπορεί η κολλητή φίλη της Αρτέμιδας να μην ξέρει τίποτα. Να μην της είχε πει κάτι για όσα της συνέβαιναν. Αυτό θέλουμε, να πουν αυτό το κάτι παραπάνω που ξέρουν γιατί το φιλικό περιβάλλον έχει κάνει διάφορες καταθέσεις που αντικρούουν η μία την άλλη», είπε. 

Εξαφάνιση Άρτεμις: Κάποιοι έσβησαν σημαντικά στοιχεία από το email της

Σύμφωνα με τον ίδιο, αποκλείεται το ενδεχόμενο το κορίτσι να βρίσκεται στο εξωτερικό, καθώς η ταυτότητα και το διαβατήριό της βρέθηκαν στο σπίτι της. Πιθανόν να βρίσκεται κάπου στην Ελλάδα και να κρατείται παρά τη θέλησή της, ενώ δεν αποκλείεται να της έχει συμβεί κάτι κακό. 

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, διέταξε νέο κύκλο ερευνών και καταθέσεων, που θα εστιάσουν στο φιλικό περιβάλλον της κοπέλας και τα πρόσωπα με τα οποία είχε επαφή το διάστημα πριν εξαφανιστεί.

Εξαφάνιση Κορωπί: «Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για το πού είναι η Άρτεμις»

Αυτό που γνωρίζουν οι γονείς και ο αδελφός της είναι ότι τον τελευταίο καιρό πριν από την εξαφάνισή της είχε ζοριστεί από συγκεκριμένο άτομο του φιλικού της περιβάλλοντος, με το οποίο είχε σχέση και είχε χωρίσει. Ο νεαρός είχε καταθέσει ότι δε γνώριζε τίποτα για την εξαφάνισή της και ότι δε βρισκόταν καν στην Αθήνα.

Κορωπί: Άκαρπες οι έρευνες σε πηγάδια για τη 19χρονη Άρτεμις

Επιπλεόν, η οικογένεια θεωρεί ότι τη μοιραία μέρα η Άρτεμις είχε με κάποιον ραντεβού και σίγουρα δεν είχε σκοπό να πάει να κάνει αίτηση για δουλειά. 

Κορωπί: Οι ύποπτες κινήσεις στα social media

Ύποπτη θεωρείται μια κλήση που δέχθηκε η κοπέλα στις 12:00 το μεσημέρι της ημέρας που εξαφανίστηκε από το viber, ωστόσο δεν είναι εφικτό να εντοπιστεί από ποιον ήταν. Λίγη ώρα μετά είπε στους δικούς της ότι θα πάει να κάνει αίτηση για δουλειά σε μεγάλη αλυσίδα παιχνιδιών. 

Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: «Τη φυγάδευσαν πριν έλθει ο εισαγγελέας»

Υπάρχει, επίσης, μαρτυρία ότι η Άρτεμις ρώτησε έναν διερχόμενο που βρισκόταν η συγκεκριμένη στάση λεωφορείου, όπου εθεάθη τελευταία φορά. Να σημειωθεί ότι υπήρχε στάση λεωφορείου για το κατάστημα πολύ πιο κοντά στο σπίτι της, γεγονός που ενισχύει το σενάριο ότι η 19χρονη είχε πει ψέματα στους δικούς της για τον προορισμό της. 

Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: Το μυστηριώδες sms που έλαβε ο αδερφός της

Το πιο πιθανό είναι να μην επιβιβάστηκε καν στο λεωφορείο, καθώς ο οδηγός κατέθεσε ότι δε θυμάται να την είδε να ανεβαίνει στο όχημα. Τέλος, σύμφωνα, πάντα με τον δικηγόρο, η Άρτεμις λίγο πριν εξαφανιστεί είχε διαγράψει αρκετές επαφές από τα social media της. 

«Είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση, όλα είναι ανοιχτά. Η Άρτεμις ήταν τόσο δεμένη με την οικογένειά της, που αν τους έβλεπε να αγωνιούν έτσι, θα έπαιρνε ένα τηλέφωνο και θα τους έλεγε ότι είναι καλά», κατέληξε ο κ. Ντούγκας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top