Κορωπί: Άκαρπες οι έρευνες σε πηγάδια για τη 19χρονη Άρτεμις

Drones και εθελοντές συμμετείχαν στην οργανωμένη επιχείρηση αναζήτησης

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη 19χρονη Άρτεμις, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Κορωπί στις 16 Οκτωβρίου του 2020. Η κοπέλα έφυγε για να πάει σε συνέντευξη για δουλειά στην Παιανία και από τότε τα ίχνη της χάθηκαν.

Εξαφάνιση 19χρονης: Φαίνεται πως έχει αδυνατίσει- Ίσως είναι κακοποιημένη

Το προηγούμενο τριήμερο οι έρευνες για την κοπέλα εντάθηκαν στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε. Όπως είπαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο ποινικολόγος, Σταύρος Γεωργίου, και ο ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, ήθελαν να αποκλείσουν το «κακό σενάριο» για αυτό τον λόγο και οι έρευνες επέμειναν στην περιοχή από όπου εξαφανίστηκε η κοπέλα.

Drones, σκυλιά αλλά και μεγάλη ομάδα εθελοντών συμμετείχαν στην οργανωμένη επιχείρηση αναζήτησης. Στα πλαίσια της έρευνας, εξετάστηκαν όλα τα σενάρια, ενώ έψαξαν για ίχνη της κοπέλας ακόμα και σε πηγάδια στην ευρύτερη περιοχή της Παιανίας.

«Το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες έρευνες ήταν άκαρπες, είναι ένα καλό σημάδι για την οικογένεια, με το μακάβριο σενάριο να απομακρύνεται» είπε ο κ. Γεωργίου, καθώς αποκλείστηκε το ενδεχόμενο η κοπέλα να βρισκόταν σε κάποιο πηγάδι. 

Εξαφάνιση Κορωπί: Πληροφορίες ότι η Άρτεμις κρατείται σε σπίτι στην Αθήνα

Η ανησυχία της οικογένειας της Αρτέμιδος είναι μεγάλη, καθώς έχουν περάσει πέντε μήνες χωρίς κανένα ίχνος της. Γίνονται συνεχώς εκκλήσεις σε όποιον έχει δει ή γνωρίζει το οτιδήποτε για την υπόθεση να το καταθέσει στις Αρχές.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top