Εξαφάνιση Άρτεμις: Κάποιοι έσβησαν σημαντικά στοιχεία από το email της

Η Google έδωσε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όσων μπήκαν στον λογαριασμό της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 19χρονης Άρτεμις που εξαφανίστηκε πριν από οχτώ μήνες από το Κορωπί, φεύγοντας από το σπίτι της για να πάει να δώσει ένα βιογραφικό σε κατάστημα.

Η 19χρονη Άρτεμις

Η 19χρονη Άρτεμις αγνοείται εδώ και οχτώ μήνες

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τουνελ», η Google παρέδωσε στις ελληνικές αρχές όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις από τις οποίες κάποιοι μπήκαν στον λογαριασμό του email της κοπέλας, κι έσβησαν από εκεί σημαντικά στοιχεία. 

Εξαφάνιση 19χρονης: Φαίνεται πως έχει αδυνατίσει- Ίσως είναι κακοποιημένη

Ήδη έχει γίνει η άρση απορρήτου για τις ip αυτές και οι αστυνομικοί που δεν έχουν σταματήσει τις έρευνες, έχουν στα χέρια τους τα πρώτα ονόματα των εμπλεκόμενων. 

Άρτεμις Βασίλη

Η οικογένειά της πιστεύει ότι είναι ζωντανή και κρατείται παρά τη θέλησή της

Τα νέα στοιχεία αποκάλυψε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Βασίλειος Γεωργόπουλος, ο οποίος είναι εγκληματολόγος ηλεκτρονικού εγκλήματος και εξεταστής ψηφιακών πειστηρίων. 

Εξαφάνιση Κορωπί: Πληροφορίες ότι η Άρτεμις κρατείται σε σπίτι στην Αθήνα

«Από τις 12 Μαΐου έχει γίνει αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις ΗΠΑ μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Εκεί φυλάσσονται σημαντικά αρχεία της Google, του Facebook και του Instagram. Θέλουμε να δούμε τι υπήρχε και τώρα δεν υπάρχει. Να μάθουμε τι αναζητούσε η Άρτεμις, τι συζητήσεις έκανε και αν κάποιοι διέγραψαν μετά την εξαφάνιση στοιχεία που την αφορούσαν. Πιστεύουμε ότι με αυτή την επίσημη ενέργεια του Υπουργείου, θα μας δοθούν τα στοιχεία που ζητάμε», είπε στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογένειας, Σταύρος Γεωργίου.

Εξαφάνιση 19χρονης: Χωρισμό με 24χρονο αναφέρει το περιβάλλον της

Ο εισαγγελέας ζήτησε ήδη από την Ασφάλεια Κορωπίου τη δικογραφία της υπόθεσης για να τη μελετήσει. Το θέμα είναι αν θα επιστραφεί πίσω στο Τμήμα Κορωπίου ή θα δοθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, κάτι που ζητά η οικογένεια. 

Εξαφάνιση Κορωπί: «Πιστεύουμε ότι ζει», λέει ο αδελφός της

Στην εκπομπή μίλησε και ο αδελφός της, Άρης, ο οποίος περιέγραψε την αγωνία που ζει μαζί με τους γονείς του όλον αυτόν τον καιρό. 

Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: «Τη φυγάδευσαν πριν έλθει ο εισαγγελέας»

«Πιστεύουμε πως η Άρτεμις ζει και προσευχόμαστε να είναι καλά. Περιμένουμε ένα τηλεφώνημά της για να πάρει τέλος αυτή η αγωνία μας», είπε. 

Εξαφάνιση 19χρονης: «Υπάρχουν μάρτυρες που φοβούνται να μιλήσουν»

Φίλος της, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στην υπόθεση, ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι δε γνωρίζει τίποτα για την τύχη της κοπέλας και πως εύχεται να βρεθεί και να είναι καλά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top