Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: «Τη φυγάδευσαν πριν έλθει ο εισαγγελέας»

Σημαντικά στοιχεία για την ανεύρεση της Αρτέμιδας

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη 19χρονη Αρτέμιδα, η οποία εξαφανίστηκε από το Κορωπί, πηγαίνοντας να κάνει αίτηση για εργασία σε μια επιχείρηση. Μάρτυρας μάλιστα που μίλησε χθες στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», υποστήριξε πως είδε την κοπέλα λίγο πριν άγνωστοι τη φυγαδεύσουν από συγκεκριμένο χώρο, όπου θα πραγματοποιούσε έρευνα ο εισαγγελέας.

Εξαφάνιση Κορωπί: Πληροφορίες ότι η Άρτεμις κρατείται σε σπίτι στην Αθήνα

Η νεαρή κοπέλα εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου. Από εκείνη τη στιγμή οι γονείς και ο αδελφός της την αναζητούν εναγωνίως, περιμένοντας ένα στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα ίχνη της. 

Στα γραφεία της εκπομπής, έφτασε μια πληροφορία, που έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Εξαφάνιση 19χρονης: Τι έλεγε το μυστηριώδες μήνυμα που έλαβε ο αδελφός της

«Η αστυνομία της Ομόνοιας ξέρει πολύ καλά πού βρίσκεται η Άρτεμις. Υπάρχουν συγκεκριμένοι αστυνομικοί που ειδοποιούν όταν είναι να γίνει “ντου”. Την ημέρα που πήγε εισαγγελέας, έφυγαν από την πίσω πόρτα. Την εξαφάνισαν… Βρισκόταν στην Ιάσωνος στο Μεταξουργείο. Την έχουν πάρει από εκεί τώρα», υποστήριξε ο μάρτυρας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, η αστυνομία έχει επαναλάβει τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, όμως δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει τη 19χρονη. Εκτιμούν επίσης, ότι με τέτοια δημοσιότητα που έχει πάρει η υπόθεση, κανείς δε θα ρίσκαρε να εκμεταλλευτεί το κορίτσι σε τέτοιους χώρους. 

Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: Το μυστηριώδες sms που έλαβε ο αδερφός της

Το περιστατικό που πιθανόν να σχετίζεται με την εξαφάνιση της 19χρονης

Φίλη της Αρτέμιδας ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη τον Ιούλιο και πιθανόν να σχετίζεται με την εξαφάνισή της. 

«Μία ημέρα μέσα στο καλοκαίρι την έψαχναν οι γονείς της γιατί έλειπε για ώρες. Σ΄ εμένα είχε πει πως θα πήγαινε μόνη της για μπάνιο προς τη Βάρκιζα. Δεν την πίστεψα ωστόσο… Είναι πολλά τα σενάρια που μου περνάνε από το μυαλό. Φοβάμαι πως της έχει συμβεί κάτι κακό», είπε.

Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: Μήνυση για αρπαγή έκαναν οι γονείς της

Οι φίλες της κοπέλας υποστηρίζουν πως πρέπει να ερευνηθεί η περιοχή της Βάρκιζας γιατί συνήθιζε να πηγαίνει εκεί για να ηρεμεί. Τη μέρα που εξαφανίστηκε, την είδαν να περιμένει στη δεύτερη στάση της Αττικής στο Κορωπί, από όπου περνούν λεωφορεία για Γλυφάδα και Βάρη. 

Εξαφάνιση 19χρονη: «Ψάξαμε μέχρι και στις οικοδομές»

Ο αδελφός της 19χρονης τόνισε πως έχουν «χτενίσει» ολόκληρη την περιοχή. 

Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: «Η αδελφή μου βρίσκεται σε κίνδυνο»

«Μαζί με φίλους έχουμε ψάξει παντού, ακόμα και σε οικοδομές και σε ακατοίκητα σπίτια. Πιστεύω πως κάπου την κρατάνε. Θέλω να ξέρει πως δε θα σταματήσω μέχρι να τη βρω», είπε συγκινημένος. 

Η γιαγιά και ο μικρότερος αδελφός της Άρτεμης, ανακαλούν τις τελευταίες στιγμές που είχαν μαζί της πριν εξαφανιστεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top