Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: Το μυστηριώδες sms που έλαβε ο αδερφός της

Η Άρτεμις φέρεται να διαπληκτίστηκε με κάποιον την ημέρα της εξαφάνισης

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Αρτέμις από το Κορωπί που αγνοείται από το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου. Η κοπέλα έφυγε από το σπίτι της για να πάει σε κατάστημα στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία, όμως δεν επέστρεψε. 

Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: Μήνυση για αρπαγή έκαναν οι γονείς της

Σχεδόν ένα μήνα μετά νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση. Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Αναστάσιος Ντούγκας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η αστυνομία ερευνά ένα sms που έλαβε ο αδερφός της κοπέλας, στο οποίο φέρεται ότι άγνωστοι του ζητούσαν χρήματα. Ωστόσο, δε δόθηκαν περεταίρω πληροφορίες, καθώς η αστυνομία μελετά ακόμα το περιεχόμενο των μηνυμάτων και δε θέλουν να διαρρεύσουν πληροφορίες.

Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: «Η αδελφή μου βρίσκεται σε κίνδυνο»

Ο διαπληκτισμός της 19χρονης την ημέρα της εξαφάνισης

Ένα άλλο στοιχείο που αποκάλυψε ο δικηγόρος κ. Ντούγκας, είναι ο διαπληκτισμός που είχε η 19χρονη το απόγευμα της 16ης Οκτωβρίου έξω από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Παιανία, περίπου 800 μέτρα από το κατάστημα που θα πήγαινε για συνέντευξη, όπως είπε ο αδερφό της.

Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: Ποιοι και πού την είδαν - Σημαντικές μαρτυρίες

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, οι κάμερες στην περιοχή κατέγραψαν την Άρτεμις να διαπληκτίζεται έντονα και βιαίως με κάποιον που βρισκόταν σε αμάξι έξω από το κατάστημα και να επιβιβάζεται σε αυτό λίγο αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο στίγμα των κινητών τηλεφώνων της κοπέλας ήταν 6 παρά 10 το απόγευμα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Το υλικό από τις κάμερες της περιοχής αναμένεται να δώσει περισσότερες απαντήσεις. Ο αδελφός και ο δικηγόρος της οικογένειας κάνουν έκκληση οποιοσδήποτε έχει δει ή ακούσει κάτι να επικοινωνήσει ώστε να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι οι αρχές αναμένουν την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τα στοιχεία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top