Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: «Η αδελφή μου βρίσκεται σε κίνδυνο»

Ζητήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Μεγαλώνει η αγωνία για την 19χρονη Αρτέμιδα, καθώς μία εβδομάδα έχει περάσει από την εξαφάνισή της στο Κορωπί, χωρίς να υπάρχουν ίχνη της. 

Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: Ποιοι και πού την είδαν - Σημαντικές μαρτυρίες

Ο αδελφός της κοπέλας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η Άρτεμις βρίσκεται σε κίνδυνο. «Θα μας είχε καλέσει, θα απαντούσε σε κάποιο μήνυμα εδώ και μία εβδομάδα» είπε. 

Εξαφάνιση 19χρονης: Ψάχνουν απαντήσεις στις κάμερες ασφαλείας οι Αρχές 

Μαρτυρίες που την ήθελαν να κινείται στην περιοχή του κέντρου και της Ομονοίας, μπορεί και να μην ευσταθούν, καθώς όπως είπε ο αδελφός της 19χρονης, ο ίδιος προσέγγισε μία μάρτυρα που υποστήριξε ότι είδε το κορίτσι έξω από κατάστημα και του περιέγραψε πως φορούσε γυαλιά μυωπίας. Όμως η Άρτεμις δε φορά γυαλιά μυωπίας. «Μπορεί ο κόσμος να μπερδεύεται με την εμφάνισή της και να μας μπερδεύει κι εμάς» σημείωσε ο Άρης Βασίλης. 

Ο αδελφός της κοπέλας έκανε έκκληση ώστε να ενημερωθούν οι αστυνομικές αρχές για την υπόθεση, καθώς στο κέντρο της Αθήνας ζήτησαν φωτογραφία της όταν τους ρώτησε για τη 19χρονη, ενώ σημείωσε πως το ΑΤ Κορωπίου έχει βοηθήσει πολύ την οικογένεια. «Μπορεί η Άρτεμις να περάσει από εκει και να μην την αναγνωρίσουν» διευκρίνισε. 

Ο πατέρας της κοπέλας αιτήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς υπάρχει κίνδυνος ζωής, ενώ όπως είπε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ δεν έχει ενεργοποιηθεί το κινητό της, ούτε έχει γίνει κάποια κίνηση στα social media.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top