Εξαφάνιση 19χρονης: Ψάχνουν απαντήσεις στις κάμερες ασφαλείας οι Αρχές

Πληροφορίες ότι εθεάθη σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη 19χρονη Άρτεμις Βασίλη, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν την περασμένη Παρασκευή από την περιοχή του Κορωπίου.

Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: Ποιοι και πού την είδαν - Σημαντικές μαρτυρίες

Το κορίτσι είπε στους γονείς της ότι θα πήγαινε σε μια συνέντευξη για δουλειά στην Παιανία, όμως δεν επέστρεψε ποτέ. Οι δικοί της άνθρωποι κάνουν έκκληση στη νεαρή κοπέλα να γυρίσει στο σπίτι, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια ανταπόκριση ακόμα.

Σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι η αστυνομία εντόπισε το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην ευρύτερη περιοχή της Παιανίας. Οι Αρχές εξετάζουν όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας με την ελπίδα να βρουν πού βρίσκεται η 19χρονη.

Το γεγονός έχει ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, ενώ η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσω των social media. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι φέρονται να είδαν την κοπέλα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας να περιπλανάται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Εξαφάνιση 19χρονης: Χωρισμό με 24χρονο αναφέρει το περιβάλλον της

Την απάντηση σε πολλά ερωτήματα της υπόθεσης αναμένεται να δώσει η άρση απορρήτου των λογαριασμών της 19χρονης ώστε να διαπιστωθεί με ποιους είχε μιλήσει το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top