Κορωπί: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις

Νέος κύκλος καταθέσεων από το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας

Πυκνό μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τις συνθήκες της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί τον Οκτώβριο του 2020. Αρχίζει νέος κύκλος καταθέσεων από το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας, μετά από διαταγή του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Εξαφάνιση Άρτεμις: Κάποιοι έσβησαν σημαντικά στοιχεία από το email της

Στις 16 Οκτωβρίου 2020 η κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος στο Κορωπί κατέγραψε την 19χρονη Άρτεμη Βασίλη να περπατάει στον δρόμο. Από εκείνη την ώρα τα ίχνη της χάθηκαν και μέχρι σήμερα παραμένει άφαντη.

εξαφάνιση Άρτεμις

Η 19χρονη Άρτεμις που αγνοείται

Φεύγοντας από το σπίτι η κοπέλα είπε στους δικούς της ότι πηγαίνει να κάνει αίτηση για δουλειά σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών στην Παιανία. Φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκά παπούτσια και μαύρο σακίδιο πλάτης. Δεν έφτασε στον προορισμό της ποτέ.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, διέταξε νέο κύκλο ερευνών και καταθέσεων, οι οποίες αυτή τη φορά θα εστιάσουν στο φιλικό περιβάλλον της κοπέλας και στα πρόσωπα με τα οποία είχε επαφή το διάστημα πριν εξαφανιστεί.

Άρτεμις

Όπως ανέφερε στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού, Αναστάσιος Ντούγκας, όσο περνάει ο καιρός αποδεικνύεται ότι οι φίλοι και οι φίλες της 19χρονης δεν έχουν πει εξ αρχής την αλήθεια: «Υπάρχουν πράγματα που είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζουν και δεν τα έχουν καταθέσει στις αρχές», τόνισε και συμπλήρωσε ότι την υπόθεση τη δουλεύουν έμπειροι αστυνομικοί. 

Η οικογένεια της 19χρονης ζουν ενάμιση χρόνο τώρα με την αγωνία. Από την πρώτη μέρα που εξαφανίστηκε η Άρτεμις κάνουν λόγο για απαγωγή. Πλέον έχουν καταθέσει νέα μηνυτήρια αναφορά  για την επανεκτίμιση της υπόθεσης με βάση τα καινούρια στοιχεία.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top