Λάρισα: Ιδιοκτήτης μπαρ ανάγκασε 31χρονη να συνευρεθεί με 6 άνδρες

Κόλαση για τη νεαρή που την πέταξε σε χωράφι

Ιδιοκτήτης μπαρ ανάγκασε 31χρονη να συνευρεθεί με 6 άνδρες

Ιδιοκτήτης μπαρ στη Λάρισα ανάγκασε 31χρονη να συνευρεθεί με 6 άνδρες και μετά την πέταξε στο χωράφι. Η νεαρή βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει το περιστατικό στην ΕΛΑΣ. Ο ιδιοκτήτης μπαρ αντιμετωπίζει κατηγορίες για μαστροπεία, εξύβριση και σωματική βλάβη. 

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ιδιοκτήτης μπαρ στη Λάρισα ανάγκασε 31χρονη από τη Λευκωρωσία να συνευρεθεί με 6 άνδρες και μετά την πέταξε σε χωράφι. 

Λάρισα: Μητέρα καταγγέλει ότι νηπιαγωγοί χτύπησαν την 3χρονη κόρη της

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στη Λάρισα προκειμένου να εργαστεί σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και σύμφωνα με τις καταγγελίες της στην ΕΛΑΣ, ο ιδιοκτήτης μπαρ την ανάγκασε να συνευρεθεί με 6 άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa. Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο 58χρονος την οδήγησε σε άγνωστη ερημική αγροτική περιοχή και την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο μαζί με τα προσωπικά της αντικείμενα, τραβώντας την από τα μαλλιά και ασκώντας της σωματική βία.

Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: «Δεν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση»

Την κόλαση που βίωσε η νεαρή κοπέλα στα χέρια του 58χρονου, βρήκε τη δύναμη να την εξιστορήσει στους αστυνομικούς και να καταγγείλει το περιστατικό. Η 31χρονη ενημέρωσε αρχικά αστυνομικούς σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και στη συνέχεια κατήγγειλε τον πρώην εργοδότη της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στη Λάρισα, συνέλαβαν τον ιδιοκτήτης μπαρ, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για μαστροπεία, εξύβριση και σωματική βλάβη.

«Είδα το παιδί μου με μώλωπες» - Σοκάρει μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες

Κόβουν την ανάσα όσα κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα, η οποία ανέφερε ότι σχολώντας από την εργασία της στο μπαρ της Λάρισας, το περασμένο Σάββατο, ο 58χρονος την οδήγησε σε άλλο μπαρ του νομού, όπου θα της παρείχε οίκημα για τη διαμονή της με βάση τη συμφωνία που είχαν κάνει.

Ο ιδιοκτήτη μπαρ εκμεταλλευόμενος τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της κοπέλας, την παρακίνησε και τελικά την έπεισε να συνευρεθεί με ερωτικά με άνδρες. Η 31χρονη από τη Λευκορωσία συνευρέθηκε με 6 συνολικά άνδρες έναντι του αντιτίμου των 25 ευρώ τη φορά. 

Στηβ Μιλάτος για κατηγορία βιασμού: «Νιώθω προσβεβλημένος»

Την Κυριακή το βράδυ η 31χρονη, αρνήθηκε να συνευρεθεί με άλλους άντρες, επικαλούμενη γυναικολογικό θέμα. Τότε ο 58χρονος την οδήγησε σε ερημική αγροτική τοποθεσία όπου -σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδιας- την εξύβρισε και της άσκησε σωματική βία.

Ο 58χρονος που συνελήφθη μετά τις καταγγελίες της κοπέλας, παραμένει κρατούμενος προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top