Στηβ Μιλάτος για κατηγορία βιασμού: «Νιώθω προσβεβλημένος»

Κατηγορείται ότι βίασε Αγγλίδα τουρίστρια στη Ρόδο

Στις πρώτες του δηλώσεις προέβη σήμερα ο Στηβ Μιλάτος, τον οποίο κατηγορεί μία 21χρονη Αγγλίδα τουρίστρια στη Ρόδο ότι την βίασε.

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι, ο οποίος χθες αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, θέλησε μέσω της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega να δώσει τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη με την 21χρονη.

Παίκτης ριαλίτι: Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

«Το αποτέλεσμα βγήκε, είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, απλά δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο θέλω να ξυπνήσω. Ο ιατροδικαστής έδειξε την αλήθεια. Νιώθω προσβεβλημένος, γιατί όλοι έχουν γίνει δικαστές της μικρής οθόνης. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό πονάει τους ανθρώπους και μπορεί να στιγματίσει κάποιον άνθρωπο. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο καθένας», είπε αρχικά το γνωστό μοντέλο.

«Δεν μου είπε κάτι η κοπέλα όταν απομακρυνθήκαμε. Δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, δεν υπήρχαν σημάδια", πρόσθεσε, καθώς η νεαρή γυναίκα έχει υποστηρίξει πως μετά την κακοποίησή της επεδίωξε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ρόδος: Τι απαντά ο πρώην παίκτης Big Brother για τον βιασμό της τουρίστριας

«Είναι κακό ο θύτης να γίνεται θύμα, αν σου κολλήσουν ρετσινιά σε αυτή τη χώρα, δεν φεύγει. Δεν μου ζήτησε να σταματήσω. Η κοπέλα απάντησε ότι ούτε την έσπρωξα, ούτε ότι είπε όχι, ούτε ότι φώναξε. Στην Ρόδο, υπάρχουν πολλές τέτοιες υποθέσεις και απλώς εμένα εκμεταλλεύτηκαν το όνομά μου και έγινε γνωστό», συνέχισε ο Στηβ Μιλάτος.
 
«Υπάρχουν ασφάλειες και πράγματα που κερδίζουν απ΄τη χώρα τους. Είναι σύνηθες φαινόμενο να γίνεται αυτό εδώ και παραπάνω από τα μισά περιστατικά είναι ψέματα», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Τέλος, για την άσεμνη χειρονομία που έκανε, είπε ότι «απάντησα σε αυτούς που εύχονταν να πάθει η οικογένειά μου κακό και διάφορες αρρώστιες. Μου εύχονταν να πεθάνω, δεν ήταν κάτι άλλο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top