«Πόσες φορές να πω συγγνώμη;» - Με λυγμούς ξεκίνησε ο Μπάμπης την απολογία

«Η κόρη μου δε θα ξαναδεί τη μητέρα της. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία»

Όσα είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην απολογία του - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Με λυγμούς ξεκίνησε την απολογία του ο Μπαμπης Αναγνωστοπουλος, έναν ακριβώς χρόνο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Με νοιάζει μόνο ότι δε θα την ξαναδώ», είπε.

Σήμερα η απολογία του πιλότου, έναν χρόνο από τη δολοφονία της Καρολάιν

«Έσπασε» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όταν ξεκίνησε την απολογία του για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν. Ο καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος ζήτησε πριν απαντήσει στις ερωτήσεις της προέδρου να τοποθετηθεί και να κάνει μια «κατάθεση ψυχής», όπως είπε.

«Να σας πω πως, όπως έχω πει και στην ανάκριση, γι αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν μπορώ να δώσω στον εαυτό μου δικαιολογία, κάτι που να έχει έστω ένα ψήγμα από την αξία αυτού που είχαμε. 

«Άνοιξε» το ημερολόγιο της Καρολάιν: Έβαλε τα κλάματα ο Αναγνωστόπουλος

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Δεν υπάρχει αρκετή λέξη συγγνώμη. Πόσες φορές να τους πω συγγνώμη; Πόσες φορές να πω στην κόρη μας που δε θα χαρεί τη μητέρα της; Πόσες στην πεθερά μου; Δεν υπάρχουν τόσες φορές; Στη Ρόξι μου πόσες φορές να πω συγγνώμη;», είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

«Δεν υπάρχουν λέξεις ούτε γι' αυτό που νιώθω ούτε γι' αυτό που συνέβη. Τι συνέβη θα σας πω με κάθε λεπτομέρεια. Δε με ενδιαφέρει τι έχει συμβεί στη ζωή μου, στην καριέρα μου, ότι με καταριέται ένας τεράστιος αριθμός κόσμου χωρίς να με ξέρει. Με νοιάζει μόνο ότι δε θα την ξαναδώ», πρόσθεσε.

έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: «Η ζωή μου άλλαξε το 2017 όταν τη γνώρισα...» - Τι είπε για τη γνωριμία του με την Καρολάιν

Ο καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος αναφέρθηκε εκτενώς στη γνωριμία του με την άτυχη κοπέλα. Όπως είπε, συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2017 και η σχέση τους ήταν πλατωνική στη αρχή. 

«Η ζωή μου άλλαξε το 2017. Γνωριστήκαμε πλατωνικά. Ήταν η αρχή της γνωριμίας μας. Θυμάμαι την απογοήτευση μου όταν έμαθα την ηλικία της. Απλά κοιταζόμασταν... », είπε, και στη συνέχεια μίλησε για την Καρολάιν ως άνθρωπο.

Γλυκά Νερά - δολοφονία Καρολάιν

«Ήταν ο πιο σπάνιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Πανέξυπνος άνθρωπος, που στα 16 της μπορούσες να μιλήσεις για τα πάντα. Δεν έχω γνωρίσει όμοιο άνθρωπο. Ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου. Με έκανε να μην καταλαβαίνω τη διαφορά ηλικίας. Ξέραμε και οι δύο ότι δεν ήταν κάτι που θα περάσει σε μια βδομάδα. Αυτό που ένιωσα, αυτό που μου έδωσε την αγάπη, την ευτυχία που πήρα... ήξερα τι είναι. Το όνειρο της ήταν να παντρευτεί σε παραλία σε ηλιοβασίλεμα. Έτσι το είχε φανταστεί. οργανώσαμε ένανγάμο που βλέπεις μόνο σε ταινίες. Κλείσαμε όλη την παραλία», πρόσθεσε.

«Αν θα μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και πάλι θα επέλεγα την Καρολάιν.  Στα τέσσερα χρόνια που ήμασταν μαζί ποτέ δεν με αποκάλεσε με το όνομά μου. Με φώναζε ή μικρέ μου ή αγάπη μου. Κανείς δε θα σας πει κάτι διαφορετικό. Ήταν το πιο όμορφο και πιο σπάνιο πράγμα που έχω νιώσει ποτέ», πρόσθεσε.

Γλυκά Νερά: O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μιλά για τον κρυφό γάμο στην Πορτογαλία, το σπίτι στα Γλυκά Νερά, την αποβολή και την εγκυμοσυνή της Καρολάιν

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον κρυφό γάμο του με την Καρολάιν στην Πορτογαλία, αλλά και την εγκυμοσύνη της άτυχης κοπέλας.

«Την άνοιξη του 2018 κάναμε μαζί σχέδια να ζήσουμε στην Αθήνα. Το καλοκαίρι του 2018 θέλαμε να πάμε ένα ταξίδι μαζί. Ήθελα να κάνουμε ένα ταξίδι για την επέτειό μας στις 15 Ιουλίου, όπου κλείναμε δύο χρόνια μαζί, οπότε είχαμε την τρελή ιδέα να παντρευτούμε. Μου έλεγε "Από τη στιγμή που και οι δύο γνωρίζουμε ότι σε κάποια χρονική στιγμή θα παντρευτούμε, γιατί να μην το κάνουμε τώρα, στην επέτειό μας". Είχε ένα όνειρο να παντρευτεί στην παραλία, στην Ελλάδα, όμως δε γίνονται γάμοι στην παραλία εδώ», είπε.

Πήγαμε στην Πορτογαλία και παντρευτήκαμε εκεί. Και οι δύο γνωρίζαμε ότι ήταν νωρίς, ήμασταν όμως τρέλα ερωτευμένοι. Τα οργάνωσε όλα στην εντέλεια...

Σε ερώτηση της προέδρου γιατί κρατούσαν κρυφό τον γάμο τους, ο πιλότος απάντησε ότι δεν το έκρυβαν, απλά... ήθελαν να είναι οι δύο τους.

«Το σχέδιο ήταν να παντρευτούμε στην Πορτογαλία και όταν επιστρέφαμε να κάνουμε ένα πάρτι για όλους στην Αθήνα. Αυτό που θέλαμε για την κοινή μας ζωή ήταν να ξεκινήσουμε την καινούργια μας ζωή στο δικό μας σπίτι. Η απόλυτη προτεραιότητα σε όλα ήταν η ευτυχία της Καρολάιν», υποστήριξε.

Στη συνέχεια, η πρόεδρος τον ρώτησε γιατί επέλεξαν να μείνουν στα Γλυκά Νερά, μια περιοχή απομονωμένη και μη ευνοϊκή για τις σπουδές της Καρολάιν. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γέλασε, έκανε μια παύση και απάντησε: 

Η Καρολάιν δεν ήθελε να βρίσκεται στην πόλη, μεγάλωσε στην Αλόννησο. Και στους δύο άρεσαν τα προάστια. Το σπίτι βρισκόταν δίπλα στη θεία της, την αδερφή της μητέρας της, η οποία ήταν το πιο κοντινό πρόσωπο σε αυτήν. Eπίσης ήταν πολύ κοντά στο μετρό.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη της Καρολάιν η οποία έγινε πολύ γρήγορα, ο πιλότος ισχυρίστηκε ότι ήταν και για τους δυο τους ένα σοκ και ότι δεν το είχαν προγραμματίσει.

«Όταν μάθαμε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί ήταν μεγάλο το σοκ. Ο γάμος ήταν κάτι το οποίο σχεδιάζαμε, αλλά ήταν πολύ νωρίς για να έχουμε παιδί. Ήταν νωρίς όχι μονο λόγω της ηλικίας της, αλλά επίσης γιατί δεν είχαμε ζήσει πολύ χρόνο μαζί. Γνωρίζαμε ότι η εγκυμοσύνη θα συνέβαινε σε κάποιο σημείο χρονικό, αλλά φοβόμασταν πως το παιδί θα άλλαζε τα σχέδια μας, θα επηρέαζε τα σχέδια μας, τα ταξίδια μας, τις σπουδές της», πρόσθεσε.

Τέλος, ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι άρχισε να συνηθίζει στην ιδέα ενός παιδιού όταν ξεκίνησαν να επισκέπτονται καταστήματα με μωρουδιακά: «Θέλαμε το παιδί να πολλαπλασιάσει την ευτυχισμένη μας ζωή», επεσήμανε.

Για την αποβολή της Καρολάιν πριν μείνει έγκυος στη μικρή Λυδία, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε: «Αυτό που μας συνέβη εκείνο το απόγευμα και δε συνέβη στο σώμα μου με γονάτισε. Μας γονάτισε. Μας διέλυσε. Όποιος και να μου το περιέγραφε πριν δε θα το πίστευα. Η Καρολάιν και πάλι ήταν εκεί για εμένα. Επιβεβαιώθηκε η ποιότητα αυτού του ανθρώπου. Το Σάββατο το βράδυ απέβαλλε στην κρεβατοκάμαρα μας. Τον σποράκο τον χάσαμε στο σπίτι και το είδαμε. Τον βάλαμε σε ένα κουτάκι, ήταν παιδάκι, δεν ήταν έμβρυο και πήγαμε στον Υμηττό».

Η απολογία του συνεχίζεται.

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top