«Άνοιξε» το ημερολόγιο της Καρολάιν: Έβαλε τα κλάματα ο Αναγνωστόπουλος

«Άρχισα να ψάχνω σπίτια. Με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε»

Έναν άνθρωπο ψυχρό, που προετοίμασε και εκτέλεσε το έγκλημα, περιέγραψε η ψυχίατρος και ψυχολόγος Άλκηστις Ηγουμενάκη με εξειδίκευση στην ψυχική υγεία

Σε δάκρυα ξέσπασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την ώρα που διαβαζόταν το ημερολόγιο με τις σκέψεις της Καρολάιν, της συζύγου του, που ο ίδιος δολοφόνησε στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου 2021.

Η πρόεδρος, εμφανώς φορτισμένη, διάβασε αποσπάσματα από το ημερολόγιο της άτυχης κοπέλας με πνιχτή φωνή.

Στο ημερολόγιό της η Καρολάιν γράφει τις σκέψεις της για το μωρό που περιμένει. Λέει πόσο το θέλει και πόσο λαχταρά να γεννηθεί.

Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η κάρτα μνήμης της κάμερας, που αφαίρεσε ο Μπάμπης

Παράλληλα, όμως, καταγράφει και το πόσο αγωνιά και πόσο φοβάται για το μωρό της, καθώς λίγο καιρό πριν είχε μία άτυχη εγκυμοσύνη. 

O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές τους

O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές τους

«Το θέλω τόσο πολύ αυτό το μωρό. Θα έδινα και τη ζωή μου γι' αυτό», γράφει την περίοδο που είναι έγκυος.

Στο μυαλό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Τι κατέθεσε ψυχίατρος στη δίκη

Αφού γέννησε, γράφει: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι μαμά. Μου φαίνεται περίεργο».

«Άρχισα να ψάχνω σπίτια. Με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε»

Συγκεκριμένα, λίγες μέρες μετά τη γέννα του μωρού, γράφει: «Σήμερα κλείνει έναν μήνα το μωρό. Θέλω να φύγω. Άρχισα να ψάχνω σπίτια. Με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα».

Δολοφονία Καρολάιν: «Ανοίγει» το ημερολόγιο της άτυχης 20χρονης

Στη συνέχεια, σημειώνει: «Μετά του απάντησα ότι σκεφτόμουν να χωρίσουμε πριν γεννήσω».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φτάνει στο δικαστήριο, με χειροπέδες και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης/ Βίντεο star.gr 

Η άτυχη 20χρονη καταγράφει στις σκέψεις της πως δεν ήθελε να μεγαλώσει η Λυδία χωρίς τον μπαμπά της.

Αποκάλυψη Star: «Μου κάνει κακό αυτή η σχέση», έγραφε η Καρολάιν

«Τον αγαπάω, αλλά δε νιώθω την ίδια έλξη, όπως στις αρχές», γράφει η Καρολάιν.

Από τις σημειώσεις της Καρολάιν στο ημερολόγιό της γίνεται αντιληπτό πως η ίδια έχει ενοχές σε διάφορες φάσεις, τόσο για το παιδί, όσο και για το εάν η ίδια είναι καλή μάνα.

Καρολάιν μωρό

«Το θέλω τόσο πολύ αυτό το μωρό. Θα έδινα και τη ζωή μου γι' αυτό», γράφει την περίοδο στο ημερολόγιό της η Καρολάιν, την περίοδο που είναι έγκυος

Χαρακτηριστικά, αναφέρει τον προβληματισμό της για ένα θέμα υγείας που είχε το μωρό ή σε ένα περιστατικό, όπου το παιδί έπεσε από τον καναπέ, ενώ το είχε βάλει εκείνη το σημείο για να παίξει.

Δικηγόρος Αναγνωστόπουλου: «Είναι λογικό να συγκινήθηκε»

Δήλωση του δικηγόρου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια/ Βίντεο: star.gr

Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είπε πως η σημερινή διαδικασία ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά για τον εντολέα του, του οποίου η απολογία αναμένεται αύριο.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη μέρα. Τελείωσαν τα αναγνώστεα έγγραφα, και αναγνώστηκαν επίμαχα σημεία που αφορούσαν τη δικογραφία. Όπως το ημερολόγιο, από το οποίο αναδείχθηκαν πάρα πολλά πράγματα από αυτό και έγινε πάρα πολύς σχολιασμός. Επίσης, πληθώρα μαρτύρων με τις καταθέσεις τους ανέδειξαν το κοινωνικό και το οικογενειακό περιβάλλον του εντολές μου κυρίως αλλά και της ευρύτερης οικογένειας. Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο και μπαίνουμε στην τελική ευθεία, η οποία αφορά την απολογία του εντολέως μου που σίγουρα θα διαρκέσει αρκετά, θα φωτιστούν όλες οι παράμετροι που αφορούν τη συγκεκριμένη δίκη και θα ακουστούν λεπτομέρειες που δεν έχουν ακουστεί ακόμα», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. 

Γυναικοκτονία Καρολάιν: Νέα βίντεο από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ο ίδιος θεωρεί ότι από τις σημερινές καταθέσεις των μαρτύρων δεν αναδείχθηκε κάποιο κίνητρο και «σε καμία περίπτωση δεν αποδείχθηκε ο προσχεδιασμός του αδικήματος». Μάλιστα, σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τα κλάματα του γυναικοκτόνου, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δήλωσε : «Νομίζω πως ήταν αρκετά συγκινησιακό το θέμα σήμερα και ιδιαίτερα η ανάγνωση του ημερολογίου της συζύγου του. Είναι απολύτως λογικό εκεί να υπήρχε συγκίνηση και η συναισθηματική του φόρτιση». 

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top