Δίκη ντράμερ: Για πρώτη φορά ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το θύμα του

Διεκόπη η δίκη - Δήλωσε κώλυμα ο δικηγόρος του

Ακόμα πέντε πέντε γυναίκες καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν ανήλικες από τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ  

Η δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ διέκοπή για τις 17 Μαΐου, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του. Ο 69χρονος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού στην ηλικία των έξι ετών. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή.

Για τις 17 Μαΐου διεκόπη η δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού στην ηλικία των έξι ετών. 

Νέα ποινική δίωξη στον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Ο 69χρονος βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, ωστόσο το δικαστήριο ανακοίνωση τη διακοπή της διαδικασίας, λόγω κωλύματος που επικαλέστηκε ο συνήγορος υπεράσπισής του. 

Εκεί ήταν και η οικογενεια του κοριτσιου που σημερα ειναι 16 ετων.

Το ίδιο το κορίτσι, που βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει όσα της είχαν συμβεί είχε δηλώσει πριν από δύο μέρες στο Mega:

«Αυτό που μου συνέβη δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Θυμάμαι ακόμη και τη μυρωδιά του σπιτιού αυτού του ανθρώπου, το πρόσωπό του. Έμαθα μετά ότι υπάρχουν και πολλά άλλα κορίτσια που μόνα τους βγήκαν κι αυτά και μίλησαν για το τί τους έκανε. Θέλω να πω σε όλους ότι από αυτή την ιστορία βγήκα πιο δυνατή και έμαθα να προστατεύομαι».

Υπενθυμίζεται, ότι σε πρώτο βαθμό ο κατηγορούμενος έχει καταδικασθεί σε κάθειρξη 12 ετών με αναστολή, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικών.

Τι απαντούν οι Πυξ Λαξ για την υπόθεση παιδοφιλίας

Ωστόσο, το δικαστήριο του είχε χορηγήσει αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Μάλιστα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η παρουσία του στη δευτεροβάθμια δίκη, ο κατηγορούμενος με την πρωτόδικη απόφαση υποχρεώθηκε να παρουσιάζεται δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ενώ του απαγορεύθηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Συνολικά 10 καταγγελίες για βιασμό σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Η κατηγορία της «αποπλάνησης παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη» για την οποία θα λογοδοτήσει ο μουσικός, αφορά την αποπλάνηση ενός 6χρονου κοριτσιού στο σπίτι του στον Ωρωπό, κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top