Νέα ποινική δίωξη στον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Οι κατηγορίες που αφορούν πέντε κοπέλες

Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχλησε σε βάρος πρώην ντράμερ των Πυξ-Λαξ - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» (4/3)

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας.

Συνολικά 10 καταγγελίες για βιασμό σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Ο κατηγορούμενος διώκεται για:

  • Γενετήσια πράξη με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση
  • Κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση

Τι απαντούν οι Πυξ Λαξ για την υπόθεση παιδοφιλίας

Οι κατηγορίες αφορούν πέντε κοπέλες τις οποίες ο ντράμερ φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά το διάστημα από το 2007 – 2013

Εκδόθηκε απορριπτική εισαγγελική διάταξη για τις καταγγελίες σε βάρος του από τρεις γυναικών, λόγω παραγραφής των καταγγελλόμενων αδικημάτων, τα οποία είχαν ως χρόνο τέλεσης τον Αύγουστο του 2003 και τον Αύγουστο του 2005.

Η δικογραφία διαβιβάζεται σε ανακριτή, για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται στο σπίτι του, αλλά κυρίως σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει οι καταγγελλουσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ένα κάμπινγκ ο κατηγορούμενος είχε εκδιωχθεί, καθώς οι ιδιοκτήτες του είχαν ενημερωθεί για καταγγελίες σε βάρος του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top